Η θυγατέρα τραγουδάει - Post modern Juke box

sultan of string

Noiz addict
Πόντοι
393
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Πλήκτρα
  4. Κρουστά
  5. Παραδοσιακό Όργανο
  6. Ηχολήπτης
  7. Παραγωγός

O διαγωνισμός αφορά την γνωστή μπάντα του Scott Bradlee

Postmodern Jukebox - Modern Day Songs with A Vintage TwistPostmodern Jukebox

και ο διαγνιζόμενος πρέπει να κάνει ένα καραόκε cover ενός από τα κομμάτια τους.

Η θυγατέρα διάλεξε το άσμα forget you και εγώ απλώς βοήθησα στην ηχογράφηση.

enjoy και ...σχολιάστε (με μέτρο γιατί θα με πληγώσετε...  ;) )

• Like
Reactions: roberto30
Μπραβο,εξαιρετικη-ισως ηθελε πιο χαμηλα η φωνη,ειναι ομως τοσο καλη που εμενα δε με χαλαει.

Οτι καλυτερο στα του διαγωνισμου.

gvour είπε:
Μπραβο,εξαιρετικη-ισως ηθελε πιο χαμηλα η φωνη,ειναι ομως τοσο καλη που εμενα δε με χαλαει.

Οτι καλυτερο στα του διαγωνισμου.
μου την είπες (πονηρά) σε μένα!

μ'αρέσεις !  :laugh:

dimsonic είπε:
μου την είπες (πονηρά) σε μένα!

μ'αρέσεις !  :laugh:
Μπα,δεν το εχω το πονηρο. :laugh:

Το ειπα ακριβως οπως μου φανηκε,θα ηταν πιστευω πιο καλα λιγο πιο κατω,πιο μεσα στο κομματι.

Απο την αλλη αυτο που θελουν να ακουσουν,θα το ακουσουν κι αυτο ειναι το ζητουμενο.Δε χαλαει το ωραιο του πραγματος,ειναι τοσο καλη.

Ωραιο!

Μπραβο σας!

gvour είπε:
Μπα,δεν το εχω το πονηρο. :laugh:

Το ειπα ακριβως οπως μου φανηκε,θα ηταν πιστευω πιο καλα λιγο πιο κατω,πιο μεσα στο κομματι.

Απο την αλλη αυτο που θελουν να ακουσουν,θα το ακουσουν κι αυτο ειναι το ζητουμενο.Δε χαλαει το ωραιο του πραγματος,ειναι τοσο καλη.
ναι βρε, κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ, αν και τελικά είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, που τελικά τα συμπίεσα ελαφρά.

Δεν ήθελα να βάλω τίποτα άλλο, ούτε καν βάθος, για ευνόητους λόγους.

Και φυσικά ήταν η πρώτη σοβαρή μου "ηχογράφηση- μείξη", όπου βλέπεις αρκετά πράγματα...(που φυσικά δεν τα βλέπεις συνήθως όταν έχεις να ηχογραφήσεις ξανά και ξανά κάποιες κιθάρες...  ;D)

Μπραβο!!! Εξαιρετικη φωνη και ερμηνεια!! Ευχομαι καθε επιτυχια στον διαγωνισμο!!

να σου ζήσει και καλή της επιτυχία...

ΥΓ. παρεμπιπτόντως θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις έναν μεσαίο χώρο με σκοπό να της "γλυκάνεις τόσο όσο" την εκτέλεση βοηθώντας να καλυφθούν κάποιες μικρές αδυναμίες ειδικά στα "γυρίσματα" (η λογική είναι απλή... δίνεις στο send ένα ποσοστό reverb στη χρυσή τομή του για τέτοιες περιπτώσεις... στο σημείο δηλαδή που ναι μεν δεν θα "ακούγεται" όταν υπάρχει αλλά θα σου λείπει όταν το βγάζεις σε Α/Β συγκρίσεις)... όσο για την ένταση συμφωνώ κι εγώ με τον Γιώργο... όταν υπάρχει background αυτή η προσέγγιση "ξενίζει" προς το αρνητικό... κατά την γνώμη μου πάντα, η καλή πρόθεσή σου θα είχε καλύτερες δυνατότητες σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα που θα φθάσει στα αυτιά του δέκτη που απευθύνεσαι, μέσω μιας a Capella version... αυτά για το τυπικό και το κουβέντα να γίνεται... κατ ουσίαν μείνε στην ευχή μου...  ;) :)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω για τα εποικοδομητικα σχολια. Δυστυχως δεν υπηρχε χρονος για πολλα πραγματα διοτι το ηχογραφησαμε χτες το απόγευμα και θελαμε να βγει το βραδυ καθως αυριο ληγει ο διαγωνισμος.

Ασχοληθηκα μονο να μην εχω κλιπαρισματα και λιγο με τις σταθμες μπάντας και φωνης.

Αν ειχα χρονο μπορει και να το δουλευα καμια βδομαδα.... :)

εδω απ τη βιασυνη μας δεν το γυρισαμε σε πιο υψηλη αναλυση

Πολύ πολύ καλή, να τη χαίρεσαι!! Ό,τι καλύτερο στα του διαγωνισμού!

Όντως μου φάνηκε κι εμένα ένα κλικ πιο δυνατά απ'ό,τι έπρεπε, αλλά δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, διαγωνισμός για φωνή είναι. Έχω πετύχει συχνά σε κιθαριστικούς διαγωνισμούς clips όπου πετάγεται λίγο παραπάνω η κιθάρα και το βρίσκω σωστό.

Μπράβο και συγχαρητήρια!  η μικρή στην μάνα της έμοιασε έ...; ::) :-X

στη φωνη ναι....

Αυτη ειναι καλη ρε.

Σιγουρα ειναι κορη σου? 

Θα πηρε απο τη μανα της :)

φυσικα και ειναι!

αποδειξη οτι ακομα ΘΑ ηχογραφησει και το δικο μου τραγούδι....

Πολύ καλή φωνή κι ερμηνεία. Επίσης η χροιά της είναι πολύ ωραία. Είναι εμφανώς σπουδαγμένη τραγουδίστρια η θυγατέρα κι αυτό είναι φυσικά στα υπέρ της. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό.

παίδες ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Μετράνε πολύ περισσότερο από τα Likes του youtube και του fb και το ξέρετε καλά.

Σπουδαγμένη είναι... ίσως όχι οσο θα ήθελε ο πατέρας  :-\ αλλά περάσαμε από ικανό αριθμό ωδείων και συνεχίζουμε.

ασχετα απο τον διαγωνισμο.. ευγε στο κοριτσι,...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα