- Πόντοι
- 36
Γιατί πρέπει να μιλάμε με πολιτικοκομματικούς όρους πάντα? Ο Λεύκολος προυπήρξε του Κομμουνισμού και του καπιταλισμού σα θεωρίες. Είναι ανθρώπινες συμπεριφορές. Ασφαλώς και ένας φτωχός μπορεί να σαπίζει στο ξύλο τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Εκεί το παίρνει, εκεί πουλάει μαγκιά. Ως εκεί πάει η ισχύς του, όχι στο να ζητάει καμήλα για συντροφιά στις 3 τα ξημερώματα.trolley είπε:Έχω συναντήσει αηδιαστικές ιδιοτροπίες και σε πτωχούς και σε πλούσιους, αν και όχι τόσο πλούσιους όσο ο Πρινς (καθώς δεν ξέρω κανέναν). Η πεποίθηση πως ο πλούτος είναι καλός αγωγός του βίτσιου είναι κομμουνιστικός μύθος.
Αλλά ας μην μπερδεύουμε την κιθάρα με την μπουθάρα: το πραγματικό θέμα είναι το αν αυτό που γίνεται στο YouTube είναι σωστό, όχι αν ο Πρινς (δηλαδή, ένα επιτελείο νομικών συμβούλων) το υπογραμμίζουν ενώ ο εργοδότης τους ψάχνει για καμήλες.
Απάντησα στο Λάκη, αλλά αφού θες να είμαι και εντός θέματος, το τι κάνει ο Πρινς σε σχέση με το Σουλήνα, δεν αισθάνομαι πως έχει να κάνει με τα δικαιώματα της δουλειάς του, αλλά με το πως αισθάνεται αυτός και πως θέλει να πλασσάρει τον εαυτό του, συντροφιά με κάποιους ίματζ μέικερ. Αμφιβάλλω σφόδρα αν οι υπόλοιποι σούπερ σταρ που αφήνουν το Σουλήνα ελεύθερο είναι κομμουνισταί που αρέσκονται στο να μοιράζεται δωρεάν η δουλειά τους. Αν γνωρίζεις κάτι δοποία τώρα που κάνει λίστες ο Κουτσούμπας ;D ;D ;D