Η ρυθμική κιθάρα στην Τζαμαϊκανή μουσική

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
Το τελευταίο καιρό έφαγα ένα μεγάλο κόλλημα με την Reggae με αποτέλεσμα να αρχίσω να ψάχνω την Τζαμαϊκανή μουσική. Μέσα από αυτό το ψάξιμο μου ήρθε η ιδέα να γράψω ένα σύντομο άρθρο για να δούμε από που προήλθε η reggae αλλά και το πώς μπορούμε να εξηγήσουμε και να παίξουμε “σωστά” όλα αυτά τα είδη στην κιθάρα. Το άρθρο είναι σε pdf μορφή και το επισυνάπτω παρακάτω. Κάθε παρατήρηση και σχόλια είναι ευπρόσδεκτα.

Υ.Γ. : σίγουρα ένα τέτοιο μουσικό είδος δύσκολα μπορεί να αποδοθεί στην παρτιτούρα, άλλα σε συνδυασμό με τα “ακούσματα” μπορεί εύκολα κάποιος να μπει στο κλίμα.

The_Art_Of_Rhythm_Guitar_In_Jamaican_Music.pdf

Attachments

Φιλε Σακη βρηκα το αρθρο σου εξαιρετικο -καλογραμμενο και περιεκτικο με σαφεστατες προεκτασεις και προς την ντραμιστικη κοινοτητα του Νοιζ.

Σαν μελος της το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους τους ντραμμερ που διαβαζουν αυτο το τοπικ.

Να σαι καλα

Βαγγελης απο Αθηνα.

vagelism είπε:
Φιλε Σακη βρηκα το αρθρο σου εξαιρετικο -καλογραμμενο και περιεκτικο με σαφεστατες προεκτασεις και προς την ντραμιστικη κοινοτητα του Νοιζ.

Σαν μελος της το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους τους ντραμμερ που διαβαζουν αυτο το τοπικ.

Να σαι καλα

Βαγγελης απο Αθηνα.
σε "ξανα"ευχαριστω πολυ Βαγγελη  ;)

γινομαι παντα πολυ καλος φιλος με τους δραμερ!

τετοιος ηθελα να γινω και εγω αλλα......  ;D

Απλό, λιτό, περιεκτικό, περιγραφικό και με αναφορές.

Δεν ξέρω τι περισσότερο μπορεί να έχει ένα άρθρο.

Μπράβo bluezlick.

Πολύ ενδιαφέρον θέμα και πολύ ωραία γραμμένο, να 'σαι καλά!

ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας και τα καλα σας λογια!  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back