Η ωδή της Δεής

samy paraga

Μέλος
Πόντοι
36
http://soundcloud.com/samy-paraga/hsoun-kalh

...........στη Δεή αναφέρεται  ;D

Προσεχώς θα κεκλοφορήσει και οβίνδεο μαζί με βελτιώσεις ηχητικάς ,κάτι παραφωνίες μου δλδ .

Κάθε κριτική δεκτή ,μόνο που είμαι κρητικός και τα λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου ,άντε μην αρχίσω τις μπαλωθιές επαέ  ;D

Ετσι γεννιουνται οι μεγαλοι βιωματικοι καλλιτεχνες. Αντε σου ευχομαι να συνεχισεις με ΙΚΑ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΕΦΟΡΙΑ και επομενο concept album.

εμένα μ'αρεσε. μου θύμισε κάτι νύχτες που αποκοιμήθηκα στην έρημο κοιτάζοντας τ'αστρα (κάτι που φυσικά δεν έχει συμβει ποτέ)

επίσης μου θύμισε μια πρώην μου

nickel είπε:
επίσης μου θύμισε μια πρώην μου
Τι σύμπτωση κι εμένα  ;D ;D ;D μόνο που εγώ έχω κάνει και σε ερήμους

Είσαι θεός (original  όμως)  8)

Πάντως σου έχω και άσχημα νέα: Ο SF σου έφαγε την άλλη δουλειά, διότι παρουσίασε εμπνευσμένο (στιχουργικό) τεμάχιο  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Είσαι θεός (original  όμως)  8)

Πάντως σου έχω και άσχημα νέα: Ο SF σου έφαγε την άλλη δουλειά, διότι παρουσίασε εμπνευσμένο (στιχουργικό) τεμάχιο  ;D
Παρότι ημίθεος-ανώτερος των θεών- έχω να σου πω πως ήδη αντελήφθειν τη λαθροχειρία-του ΣΦ- που συνέβει παραδεχόμενος την καθυστέρηση ,εις τη συγγραφή του εν λόγω ύμουνου  ;DΠαραταύτα ,δεν γκρίνιαξα και έγραψα την Ωδή εις τη Δεή ,μπορεί να μην ισοφάρισσα την αδυναμία μου ,αλλά προσέφερα εις τη κοινωνία τα ισόποσα  ;D ;D ;D

λιγο καλυτερο compressarisma η φωνη και λιγο πιο πριμα την ηθελα.

Οι μαϊμουδιάρικες κραυγές όλα τα λεφτα.

Δωστης τα όλα. Δώστης πόνο. χαχααχ

Πάντως ήταν καλή!! Ωντιρλανταντιρλανταντα. Απολύτως!!!!

χαχαχχχ τι καφρίλα ήταν αυτή ρε samy?? τρομερά τα slide και πολυ tennessee η ατμόσφαιρα αααχαχαχ και το κλεισιμο τί έπος ήταν αυτό? αχαχχχχχαχ :)

Αν το έγραψες νηφάλιος, σε παραδέχομαι.  ;D

Είναι εντελώς ανώμαλο. Μ' αρέσει.

Δηλώνω fan!! :D

Καλύτερα μιας και μας παρουσιάστηκες σαν ημί-θεος δηλώνω πιστός!

Hallelujah!!

''Ήσουνα μια σκύλα και μισή,παλιοκατσίκα!!'' Έλιωσα όμως!!!Μπράβο samy,εξαιρετικό!!

Βαλτός είσαι αδερφέ και με θυμήθηκαν πρωί πρωί ?

Ήταν καλοί πάντως ... μου δώσαν 10 μέρες διορία  ;D

Έπρεπε να τους βάλω και το τεμάχιο να ακούσουν μπας και μου δώσουν 20  ::)

edit : Κι εμένα μ' άρεσε 

Ευχαριστώ δια τα καλά σας λόγια, στα περί νηφαλιότητος έχω να πω ,πως ή κιθάρα και το κιθαρόμπασσο γράφτηκαν εντελώς νηφάλια καθότι ο μετρονόμος καραδοκούσε .

Τα φωνητικά γράφτηκαν σε σχετική κατάσταση ευθυμίας .

Το τουμπερλέκι δεν γράφτηκε ποτέ καθότι ο παίχτης που κουβάλισα για το σκοπό έγινε ντέφι απ το πολύ τσίπουρο και το μόνο που κράτησα ήταν οι κραυγές του στο φινάλε ,μαζί με κάτι ψιλά κοπανήματα ;D

Το ''τουμπερλέκι'' είναι ψηφιακό και το έφιαξε ένας καλός φίλος ο οποίος έκανε και το μάστερινγκ .

Ο σκύλος που ακούγεται είναι πραγματικός -βέβαια γαύγισε μόνο μια φορά και τον συνέλαβε το μικρόφωνο της κιθάρας σε κάποια παύση  ;D Μου άρεσε καθότι είναι και θυληκού γένους ,άρα σκύλα και την ανέδειξα σε ροκ σταρ  ;D

Αναμένω το σκηνοθέτη μου για ν' αρχίσουμε τα γυρίσματα του οβίδεον κλιπ  8)

Αν η λέξη "τιτανοτεράστιος" δεν είχε αποδοθεί, αριστείνδην βέβαια, αλλού θα έπρεπε από σήμερα να στολίζει το κειμενάκι κάτω απ' το nickname σου και πάνω από τη φωτό σου . :D

samy paraga είπε:
Αναμένω το σκηνοθέτη μου για ν' αρχίσουμε τα γυρίσματα του οβίδεον κλιπ  8)
Κατσίκα βρήκατε;

O Σαμης ο Παραγκας αποκαλυπτεται σιγα σιγα.

''Προκειται για εναν ρηξικελευθο καλλιτεχνη που η επιβιωση τον ωθησε στην ποταπη ατραπο της βιοπαλης.

Ο καλλιτεχνης καταφερνει να περασει βαθια κοινωνικα μηνυματα μεσα απο μια ανεπιτηδευτη ασυδοσια αντρικης οργης.

Δεν καταφευγει στην επιτηδευση κι ας την φλερταρει,χωρις-ανεπιτυχως-να εμπλεκεται σε τετριμμενα κλισε τα οποια βεβαια αποφερουν οικονομικες απολαβες αντιστροφως αναλογες της αξιας τους.

Απο το παραπανω γινεται ευκολως αντιληπτη η αποτιναξη των υλικων αγαθων εκ μερους του δημιουργου προς οφελος μιας συναισθηματικης ολοκληρωσης κι ας μην ερχεται τελικα.

Η μουσικη δε επενδυση αποτελει εκπληξη για οιονδηποτε λατρευει την αυθεντικη ενσυναισθηση για καποιον κουρασμενο γελαδαρη σε καποια ξεχασμενη πολιτεια του αμερικανικου νοτου.

Αναμενουμε συνεχεια..''

Εισαι ωραιος ρε Σαμη!

I used to love her but I had to kill her.. ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back