- Πόντοι
- 16
...έχει καταστρέψει κι άλλους ;D ;D...σε βλέπω να βγάζεις και εισητήρια για Βερολίνο... ;DAggelos22i είπε:υ.γ.2) ευχαριστω τον Superfunk που με επεισε να παρω Fender![]()
...που είναι το πρόβλημα?υ.γ.1) εκει που βιδωνει το μανικι θα προτειμουσα να εγραφε Fender
Στο επόμενο setup...πέρνα το ;D ;DAggelos22i είπε:αυτο γιατι οσες εχω δει το γραφουν![]()
Σ' αντίθεση μ' εμένα, οι περισσότερες που έχω δει, δεν το γράφουν.Aggelos22i είπε:σε ευχαριστω marathon! το ειπα στο υ.γ.1) αυτο γιατι οσες εχω δει το γραφουν![]()
Έτσι είναι οι μαϊμούδες...ενώ όλες οι δικές μου (partcasters), το γράφουν ;D ;D ;DNestoras είπε:Σ' αντίθεση μ' εμένα, οι περισσότερες που έχω δει δεν το γράφουν.![]()
Παραμένω πιστός στα φτηνοόργανα όπως και στα Boss.marathon είπε:Έτσι είναι οι μαϊμούδες...ενώ όλες οι δικές μου (partcasters), το γράφουν ;D ;D ;D
μη με πληγωνεις :'( το neckplate δηλαδη μπορω να το βρω ευκολα για θεμα αισθητηκης ε?marathon είπε:Έτσι είναι οι μαϊμούδες...ενώ όλες οι δικές μου (partcasters), το γράφουν ;D ;D ;D
Σου έστειλα ένα από τα πολλά links που θα βρείς στο internet...με 15$ (με με τα μεταφορικά...) είσαι κύριοςAggelos22i είπε:το neckplate δηλαδη μπορω να το βρω ευκολα για θεμα αισθητηκης ε?
χαχαχα φενετε οτι ειναι στο μαγαζι η φωτογραφιαkostas80 είπε:Την αμόλυβδη πόσο την έχετε ?
Αν μας γεμίζεις φθηνά να σου φέρουμε ένα δώρο![]()
![]()
μεγιά κουκλί είναι
βασικα βλεποντας την απο το ιντερνετ σε φωτο. δεν μου γεμιζε το ματι το χρωμα της.. αλλα απο κοντα ειναι τελειο!!!Aragorn23 είπε:Το Neckplate μπορεις να το βρείς και Ελλάδα, δεν είναι ανάγκη να το παραγγείλεις απο εξωτερικό...
Φοβερό το κιθαρόνι, μεγειές!!![]()
Superfunk είπε:Καλοπαιχτη....πανεμορφο το CBS head.