- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ! Δε τα πάω καλά με τα PCια εγώ. Δοκιμάσαμε 5-6 ήχους μεχρι που νευρίασα και επέλεξα αυτόν.shelter είπε:Μοιάζει με leslie όμως. Λίγο καλύτερη ρύθμιση ήθελε.
Πολύ Ωραίο![]()
Ευχαριστώ! Δε τα πάω καλά με τα PCια εγώ. Δοκιμάσαμε 5-6 ήχους μεχρι που νευρίασα και επέλεξα αυτόν.shelter είπε:Μοιάζει με leslie όμως. Λίγο καλύτερη ρύθμιση ήθελε.
Πολύ Ωραίο![]()
στείλε μου το password σου σε ΠΜ και θα στο αλλάξω εγώ.Μαύρη Γάτα είπε:Άμα καταφέρεις και το βάλεις και στο προφίλ μου ορκίζομαι στη γούνα μου να μην σου πάω κόντρα στο μέλλον
σάμπως το θυμάμαι νομίζεις;ndnikola είπε:στείλε μου το password σου σε ΠΜ και θα στο αλλάξω εγώ.
Να εισαι καλα! Εγω ειμαι jazz γενικαSuperfunk είπε:Ο ηχος ειναι χαλια,το παιξιμο μια χαρα,φυσικα οσο αυτο ειναι.... τζαζ τοσο ειμαι και εγω... ;D
Θα σε καταγγείλω σε φιλοζωική! ;DNestoras είπε:θα σε πάμε π... κ... .![]()
Οταν λεει π.....κ.......ο Νεστορας εννοει πολυ καλα. ;DNestoras είπε:Tο επόμενο που θ' ανεβάσεις θα είναι διασκευή σ' αυτό, αλλιώς να το ξέρεις από 'δω και πέρα θα σε πάμε π... κ... .![]()
Ε τοτε το θέλει η μοίρα μου να παραμείνω ανέραστος ;Dgvour είπε:Οταν λεει π.....κ.......ο Νεστορας εννοει πολυ καλα. ;D
Ευχαριστώ! Δεν έχω σπίτι ενισχυτή. Η μάλλον για να είμαι ακριβής δεν έχω καθόλου ενισχυτή κάνα 2 χρόνια τώρα. Σπίτι παίζω unpluggedalderbody είπε:...αμαν μια μαυρη ΓΑΤΑ!
πιασε κοκκινο
εξαιρετικος!
μου αρεσε πολυ το παιξιμο και παραλληλα βρηκα τον ηχο ενα σκαλοπατακι παρακατω.
φτιαξε και κανα κλιπακι με "ζωντανους" ενισχυτες να δουμε τη διαφορα...
οχι οτι θελουμε να σε ακουσουμε ξανα, απλα να μωρε... ετσι για να δουμε τη διαφορα analog - digital... ;D ;D ;D
αα, εισαι πολυ stray cat...Μαύρη Γάτα είπε:Δεν έχω σπίτι ενισχυτή. Η μάλλον για να είμαι ακριβής δεν έχω καθόλου ενισχυτή κάνα 2 χρόνια τώρα. Σπίτι παίζω unplugged
Έχεις δίκιο. Δεν είναι κάτι δύσκολο παίχτηκα και επίσης ο ήχος ούτε εμένα μου άρεσε αλλά δεν βρίσκαμε κάτι άλλο εκείνη την ώρα και έπαιξα με αυτόν.longshadow είπε:Τα πάντα όλα μου άρεσαν.
(Εκτός απο τον ήχο, ο οποίος έτσι όπως είναι κάνει το παίξιμο πιο εύκολο, σίγουρα όμως σου στερεί πράγματα απο την εκφραστικότητα σου επάνω στο όργανο.)