Σε ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια! Το κομμάτι το δουλεύαμε όλο το καλοκαίρι, παρόλα αυτά ποτέ δεν κατάφερα να το βγάλω καλά, εξού και η ελαφριά χρήση autotune (και να φανταστείς ότι είχα ξελαρρυγγιαστεί από την πρσπάθεια ;D). Στα ήρεμα κι εμένα μου θυμίζει ( λίιιγο) Vega, πολύ αγαπημένη μου φωνή Με την ενορχήστρωση παιδεύτηκε πολύ ο moonchild και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για όλο τον κόπο του!
Μου άρεσε η low key ερμηνεία και η αισθητική της ενορχήστρωσης, αλλά πιστεύω ότι θέλει δουλειά εκτελεστικά, σε φωνή και κιθάρα (ρυθμική). Σε κάθε περίπτωση, αναμένω να ακούσω και άλλα από σας, καλή συνέχεια από μένα!
Όπως σου πα και ξανά μου άρεσε αρκετά αν και δεν είμαι πολύ φαν του κομματιού.Πολύ καλή δουλειά πάντως και πολύ ωραία τραγουδισμένο (ως συνήθως δηλαδή).
α) Δεν είναι κακό. Μου άρεσε η χροιά / ύφος. Αν και συχνά πας στη μύτη. Όμως, δεν το έχεις μελετήσει αρκετά το κομμάτι. Ή το μελέτησες λάθος. Μελέτα το με κάποιον που σε ακούει και ξέρει να σου πει που κάνεις λάθη.
β) Σε ορισμένα σημεία ακούγεσαι κουρασμένη. Αν δεν βγαίνει το κομμάτι σήμερα, το τραγουδάμε αύριο. Αν δεν μπορούμε αύριο, το τραγουδάμε σήμερα αλλά σε κομμάτια ώστε να ξεκουραστούμε ενδιάμεσα. Δεν το τραγουδάμε όπως βγει.
Λίγο θολή η παραγωγή αλλά φαίνεται η προσπάθεια στην ενορχήστρωση.
σε ευχαριστούμε πολύ για την ακρόαση και τα σχόλια
α) μάλλον το μελέτησα λάθος το κομμάτι. Αυτά έχουν οι ιντερνετικές συνεργασίες, δε σου δίνουν το περιθώριο να μάθεις πολλά δίπλα σε κάποιον, όσο έμπειρος και σπουδαίος μουσικός κι αν είναι
β) ναι, σε κάποια σημεία ακούγομαι πραγματικά κουρασμένη, μάλλον ξελαρρυγγιασμένη ;D. 'Εχεις δίκιο για τα κομματιαστά takes!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.