- Πόντοι
- 36
Σε ευχαριστώ πολύ καταρχάς που το άκουσεςlongshadow είπε:Εντάξει, ηχάρα εγώ δεν θα το έλεγα.
Δεν ξέρω, μου ακούγεται μια "κονεκτίλα"...
Κατά τ'άλλα μιά χαρά![]()
υπερεβαλα ολιγον, απλα ηθελα να ενθαρυνω τη κατευθυνση που πηρε ο ηχος σου στο συγκεκριμενο clip γιατι διαφερει απο τα αλλα που εχεις παρουσιασει κατα καιρους..!hyperpanos είπε:Σε ευχαριστώ, εντάξει συμπαθητικός ήχος όχι και ηχάρα
![]()
Και αυτό συνέβη διότι έβαλα λιγότερο gainbluesman είπε:υπερεβαλα ολιγον, απλα ηθελα να ενθαρυνω τη κατευθυνση που πηρε ο ηχος σου στο συγκεκριμενο clip γιατι διαφερει απο τα αλλα που εχεις παρουσιασει κατα καιρους..!
υ.γ μου αρεσε και το βλαχοροκ...στο 01 00
Δίκιο έχεις εν μέρει, διότι δεν είναι μικρόφωνο, είναι από την γραμμή line out του ενισχυτήlongshadow είπε:Εννοώ οτι θυμίζει connect ήχο και όχι μικροφωνισμένη καμπίνα.
Σίγουρα υπάρχει κάποιο filter, κάποιο cab emulation, αλλιώς ξέρουμε όλοι πόσο χάλια θα ακουγόταν.
Απλά δεν πείθει, δεν ξεγελάει, δεν το μπερδεύεις με το real thing.
Μην σε απασχολεί και πολύ το θέμα, μιά χαρά είναι, απλά είχα μιά μικρή ένσταση όταν διάβασα το..."ηχάρα"...![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να κάνω ένα αφιέρωμα και να παίξω μόνο τραγούδια του καράφλαgvour είπε:Ωραιο ειναι Πανο.Απ τα πιο παλια που εβαζες η διαφορα πια ειναι τεραστια.Να προτεινω και ενα tribute στον καραφλα? ;D ;D
Δεν του ξεφευγει τιποτα του longshadow.Mουσικη αστυνομια(εννοειται Γιωργο κανουμε πλακα). ;D ;D
Αλήθεια φέρνει αρκετά το συγκεκριμένο κομμάτιargytar είπε:Εησιντισιά σε αρκετά σημεία!! Like!
Που τα έμαθες τα Ελληνικά ρε θηρίο ??? ;D ;D ;DΈτσι όπως πάει, θα ξαναβγάλει μαλλιά ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Πάνο, ο καράφλας είμαι. ;D Μπράβο!
Το Ροκ ένα είναιLord_Goumis είπε:Άργησα λίγο να το ακούσω, αλλά άξιζε τον κόπο.
AC/DCάκιας και ο Σατριάνης βλέπω, ε?
Μπράβο Πάνο, το ρόκαρες μια χαρά! ΠΟΛΥ καλό!!![]()
![]()