Ποσα Cm μικρος και αθωος εισαι δηλαδη?kultura είπε:Άμα είναι έτσι, να υπάρχει κάτω κάτω ένας αριθμός, που θα μετράει σε cm, και ο καθένας θα το ερμηνεύει όπως θέλει... ;D
Είπαμε, μη με παίρνετε στα σοβαρά, είμαι μικρός και αθώος... :![]()
delta66 είπε:Άμα είναι έτσι, να υπάρχει κάτω κάτω ένας αριθμός, που θα μετράει σε cm, και ο καθένας θα το ερμηνεύει όπως θέλει... ;D
Είπαμε, μη με παίρνετε στα σοβαρά, είμαι μικρός και αθώος... :![]()
Ποσα Cm μικρος και αθωος εισαι δηλαδη?
πχεγω αγοράζω όργανα απο τα 15, σχεδόν 30 χρόνια, και ξέρω όλους τους μαγαζάτορες στην Αθήνα με τα καλά και τα κακά τους. Μπορεί να φανεί χρήσιμη αυτή η εμπειρία σε κάποιον.
ΥΓ. Το "με γράφεται" γράφεται "με γράφετε" Grin
Οκ μαν.bloody_sunday είπε:.......οι πιο ψύχραιμες απόψεις και το πράγμα θα έρθει στα ίσια του. Οπότε ας τα αφήσουμε τα φακελώματα στην άκρη...
ουστ κ@#$γαβρε!εισαι τυχερος που παιζεις καλη κιθαρα...αντε σε συγχωρω και εγω...;-)loldelta66 είπε:Γεια σου τακη scuttle' buttin'.
Δεν μπορει εγω να παρω γνωμη απο Μπαοκι οπως ο τακης.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
delta66 είπε:Οκ μαν........οι πιο ψύχραιμες απόψεις και το πράγμα θα έρθει στα ίσια του. Οπότε ας τα αφήσουμε τα φακελώματα στην άκρη...
Πλακιτσα γινοταν.
μη το παιρνεις κατακαρδα. 8) 8)
EEEEEIIIII!!!!takis είπε:ουστ κ@#$γαβρε!εισαι τυχερος που παιζεις καλη κιθαρα...αντε σε συγχωρω και εγω...;-)lolΓεια σου τακη scuttle' buttin'.
Δεν μπορει εγω να παρω γνωμη απο Μπαοκι οπως ο τακης.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()