- Πόντοι
- 18
Θέλω απλά να μοιραστώ τον πόνο μου εδώ πέρα. Με την αδερφή μου (που παίζει σαν και εμένα κιθάρα) έχουμε ένα group (2 κιθάρες, μπάσο, drums) και ψάχνουμε φωνή. Με κάθε ειλικρίνεια, δεν βλέπω φως στο τούνελ. Έχω «τεστάρει» πολλούς υποψήφιους/υποψήφιες (και το έχω κάνει βάζοντας τους να τραγουδήσουν πιο πολύ δικά μας κομμάτια, αφού αυτό είναι το ζητούμενο), αλλά καμία φωνή δεν φαίνεται να είναι αυτό που ψάχνουμε. Όλες ακούγονται...κοινότυπες. Έχουμε υψηλά στάνταρ (κοινώς είμαστε σνομπ )? Οι φωνές με χαρακτήρα και προσωπικότητα είναι σπάνιες? Το υλικό μας δεν αξίζει? Σας έχει συμβεί?
Πιστεύω πως η έλλειψη ενός «ιδιαίτερου» τραγουδιστή είναι αυτό που εμποδίζει πολλά underground και ανερχόμενα συγκροτήματα να ανεβούν (πέρα από άλλους ασήμαντους, μικρούς λόγους όπως η αδιαφορία της πλειοψηφίας των Ελλήνων ακροατών για την underground σκηνή, η έλλειψη μεγάλων δισκογραφικών που θα στηρίξουν νέους καλλιτέχνες κτλ.)
Πιστεύω πως η έλλειψη ενός «ιδιαίτερου» τραγουδιστή είναι αυτό που εμποδίζει πολλά underground και ανερχόμενα συγκροτήματα να ανεβούν (πέρα από άλλους ασήμαντους, μικρούς λόγους όπως η αδιαφορία της πλειοψηφίας των Ελλήνων ακροατών για την underground σκηνή, η έλλειψη μεγάλων δισκογραφικών που θα στηρίξουν νέους καλλιτέχνες κτλ.)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: