Η μπάντα της εκπομπής " Βραδυ".

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Δεν βλέπω σχεδόν ποτέ ροη  τηλεόρασης.

Που και που , αν τύχει, χαζεύω την εκπομπή του Κωστόπουλου.

Μου άρεσε ιδιαίτερα η μπάντα (αν εξαιρέσω την κοπελίτσα, που μάλλον της έχουν το μικρόφωνο κλειστό- και δεν την ακούω).

Μου άρεσε και το παίξιμό τους, και ΚΥΡΙΩΣ πως βγαίνουν σαν ήχος στον αέρα.

Από τις ελάχιστες -για να μην πω μοναδική - περίπτωσεις  που ακούω σωστά μπάσο και γενικά συχνοτικά ευδιάκριτα όλα τα όργανα στην TV (σε Ελληνική παραγωγή).

Μπράβο στα παιδιά και στον ηχολήπτη.

mauromouris είπε:
48 'Ωρες
Σωστό, δεν το θυμόμουν το όνομα.

LK είπε:
Μου άρεσε ιδιαίτερα η μπάντα (αν εξαιρέσω την κοπελίτσα, που μάλλον της έχουν το μικρόφωνο κλειστό- και δεν την ακούω).
Τι να την ακουσεις βρε LK? Δεν σου φτανει που την βλεπεις?...
daydream.gif
date.gif
:-* :-* :-*

LK είπε:
Δεν βλέπω σχεδόν ποτέ ροη  τηλεόρασης.

Που και που , αν τύχει, χαζεύω την εκπομπή του Κωστόπουλου.
να το κοιταξεις αυτο ειναι σοβαρο!!! ;D

@ noe13

Αν και δεν είναι αυτό το θέμα του thread, μια τυπική κόπια Αμερικανικού late night show είναι, που δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν στην Ελλάδα, που να το έκανε καλλίτερα από τον Κωστόπουλο. 

LK είπε:
δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν στην Ελλάδα, που να το έκανε καλλίτερα από τον Κωστόπουλο.
Κώστας Μυλωνάς ("τα  παιδιά της νύχτας"). :D

fusiongtr είπε:
Κώστας Μυλωνάς ("τα  παιδιά της νύχτας"). :D
To προσπάθησε , έβγαλε και ένα περιοδικό, που πρέπει να κυκλοφόρισε 2 τεύχη.....δεν τα κατάφερε.  ;)

LK είπε:
δεν τα κατάφερε.  ;)
Δεν είχε καλή μπάντα.

Και το strip κάποτε εξαντλείται. ;)

Το ίδιο και η Παγουρά.

Όμως σε "μεγαλύτερο" κανάλι και με σωστή προώθηση, νομίζω θα πήγαινε καλύτερα.

Είχε σχετικά καλή θεαματικότητα.

fusiongtr είπε:
Όμως σε "μεγαλύτερο" κανάλι και με σωστή προώθηση, νομίζω θα πήγαινε καλύτερα.
Ίσως.

Για να επανέλθω, έχοντας ακούσει διάφορα , κυρίως κατά το παρελθόν, γκρουπ στην Ελληνική τηλεόραση (σε διάφορες εκπομπές και ζώνες) κανένα δεν είχε την ηχητική ισορροπία σαν αυτούς ( η τηλεοπτική ηχοληψία σίγουρα θα έχει τα δικά της τερτίπια, δεδομένου ότι οι τηλεοράσεις -σαν συσκευές- και σαν δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου , δεν έχουν- με ελάχιστες εξαιρέσεις- ηχεία αξιώσεων) .

Ειναι που δεν εχεις συνηθισει .... ενω σε εμας τους Αμερικανοθρεμμενους ΤΙ να μας πει και αυτη απ΄τη ζωη της  ;D

Έδειχνε κάποτε και το Night Music η Ελληνική Τηλεόραση.....

και σε μένα έκανε εντύπωση η ποιότητα που έβγαινε από το μιξ.

Από εκεί και πέρα, στο φτύσιμο τους είχε ο Κ.

(σιγα μην τους είχε και στα ώπα ώπα...  ;D)

pipityri είπε:
I testify...τα έγραφα σε βιντεοκασέτες. :)
Και εγώ είχα γράψει αρκετά επεισόδια, αλλά δεν θυμάμαι που τα έχω.

Ευτυχώς πλέον υπάρχει το youtube.

LK είπε:
...η τηλεοπτική ηχοληψία σίγουρα θα έχει τα δικά της τερτίπια, δεδομένου ότι οι τηλεοράσεις -σαν συσκευές- και σαν δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου , δεν έχουν- με ελάχιστες εξαιρέσεις- ηχεία αξιώσεων) .
ισχύει εν πολλοίς ως αξίωμα, but κάνοντας αναγωγή στο αναπαραγωγικό σύστημα της οποιαδήποτε τηλεόρασης ως μονάδα, το καθιστάς σταθερό σημείο αναφοράς, όπου πχ ο απαράδεκτος ήχος του ANT1 (που μάλλον οφείλεται στα μαθητούδια της σχολής του), παραμένει συγκριτικά το ίδιο απαράδεκτος σε σχέση με τον καλό ήχο του Alpha ας πούμε (που πλέον των ηχοληπτών του είχε κάνει από ότι θυμάμαι και μια γενναία επένδυση σε top the art κονσόλα πριν κάποια χρόνια) ο οποίος και παραμένει εμφανώς καλύτερος τηρουμένων των αναλογιών... το καλύτερο παραμένει καλύτερο αναλογικά παντού...

πάντως αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα ως ηχολήπτης με τον κλάδο (πλην "κονσερβών που έστελνα), συμμετέχοντας ως μουσικός σε κάποιες live εκπομπές είχα "λυπηθεί" όχι μόνο τους μουσικούς αλλά και τους ηχολήπτες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθούσαν να δουλέψουν...

npap είπε:
πάντως αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα ως ηχολήπτης με τον κλάδο (πλην "κονσερβών που έστελνα), συμμετέχοντας ως μουσικός σε κάποιες live εκπομπές είχα "λυπηθεί" όχι μόνο τους μουσικούς αλλά και τους ηχολήπτες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθούσαν να δουλέψουν...
Μπορώ να το φανταστώ.....από το αποτέλεσμα.

Διασκευομπάντες στην τηλεόραση. Big whoop, που λεν' κι οι Αμερικαναίοι. Υποθέτω πως τα φράγκα βγαίνουν πάντως, οπότε μπράβο τους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back