- Πόντοι
- 2,878
Γελιέσαι γέρο. Ο Νέστορας μπορεί να "είχε" κάποτε την ίδια τη Μαντόνα.marathon είπε:...Και ο Νέστορας, φοράει μπλουζάκι με τη Μαντόνα ;D...αλλά στοιχηματίζω ότι δεν έχει κανένα δίσκο της!!!! ...και ούτε πήγε στη συναυλία της!
...
...για να μαθαίνετε, πώς είναι οι Rock Stars πριν τη συναυλία... ;D ;DLK είπε:ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:...για να μαθαίνετε, πώς είναι οι Rock Stars πριν τη συναυλία... ;D ;D
Τι "μπορεί", εγώ είμαι σίγουρος!harilatron είπε:Ο Νέστορας μπορεί να "είχε" κάποτε την ίδια τη Μαντόνα.
Nα αγοράσει την Apple...να την μετονομάσει σε Φιρίκι και να λύσει και το ελληνικό χρέος...φορώντας μόνο βερμούδα, κάλτσες και λαστιχένια παντόφλα.fusiongtr είπε:Τι "μπορεί", εγώ είμαι σίγουρος!
Αυτός που οι Σουηδοί τον "λάτρεψαν".Nordius είπε:Nα αγοράσει την Apple...να την μετονομάσει σε Φιρίκι και να λύσει και το ελληνικό χρέος...φορώντας μόνο βερμούδα, κάλτσες και λαστιχένια παντόφλα.
.....που περπατάει πάντα στητός! ;D ;DNordius είπε:...έτσι όπως το πας....μου θύμισες: Ρίτα Σακελλαρίου '' Αυτός ο άνθρωπος αυτός''.
Θα πρεπει να εχει την αντοχη και την ικανοτητα να μπλεξει με ΤΡΕΛΛΟΥΣ... ;D..διπλωμα ψυχιατρικης εχει?fusiongtr είπε:Αυτός που οι Σουηδοί τον "λάτρεψαν".
Αυτός που η Μαντόνα ποτέ δεν ξεπέρασε.
Αυτός που έβαλε Gibson χορδές σε Strat.
Αυτός που ανακάλυψε το pedal dancing.
Αυτός που γεννήθηκε την έβδομη μέρα που ο θεός έφτιαξε τον κόσμο και του είπε "δώσε μου βρε και κανένα γκομενάκι να περνάει η ώρα" και δημιουργήθηκε η Εύα.
Αυτός....μπορεί, αλλά θέλει? ;D
Μετά από μια σε βάθος μελέτη του ελληνικού δημοσίου, οι εμπειρογνώμονες της Task Force κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δομή του ελληνικού κράτους συνιστά μια σχιζοφρενική κατάσταση.