η απόλυτη αντρική φαντασίωση

ρε μιλάμε είστε πολύ καμένοι και το κρύβετε

@apost έψαχνα καμενίλες βρήκα το http://www.filaki.gr και εκεί μέσα κάπου είχε αυτό το link

Σα δε ντρέπεστε όλοι σας που γεμίζετε το ίντερνετ με τσόντες και ρίχνετε και το επίπεδο.

εγω ενα εχω να πω...

κωστα περιμενα οτι ενα τετοιο site θα εχει την υπογραφη σου. δεν την ειδα πουθενα.

που σημαινει οτι εχεις μεινει πισω... δυστυχως...

αναμενουμε ΟΛΟΙ την επομενη κινηση σου...

Κουίζ: αν έκανα την κίνησή μου, πόσοι mods θα μου την πέφτανε, και σε πόσα δέκατα του δευτερολέπτου;

Ο νικητής κερδίζει. Οι άλλοι θα χάσουν.

Κουίζ: αν έκανα την κίνησή μου' date=' πόσοι mods θα μου την πέφτανε, και σε πόσα δέκατα του δευτερολέπτου; Ο νικητής κερδίζει. Οι άλλοι θα χάσουν.[/quote']

Μην ψαρώνετε,δεν είναι κουίζ.Υποννοεί ότι πρέπει να συνεχίσουμε εμείς αυτό που είχε αρχίσει ο κώστας και συνεχίζει τώρα ο jmone :wink:

:twisted: :twisted:

καλα...........!!!!!!!!!!sam + 100000000000000000000 που ανακαλυψες και εφερες στην επιφανεια αυτο το site.........καποιο μπορει να το κραταγαν μονο για τον εαυτο τους...... αλλα εσυ....!!!! :twisted:

Επιτρέψτε μου να σας παρέχω άλλη μία απόδειξη ότι ο παλίος είναι αλλιώς:

finger

:wink:

Επιτρέψτε μου να σας παρέχω άλλη μία απόδειξη ότι ο παλίος είναι αλλιώς:
finger
Και το έπος:
time
Παλαιέ, αυτά τα κάναμε παραπάνω (βλπ. lick και wet).

Ου γαρ... :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα...........!!!!!!!!!!sam + 100000000000000000000 που ανακαλυψες και εφερες στην επιφανεια αυτο το site.........καποιο μπορει να το κραταγαν μονο για τον εαυτο τους...... αλλα εσυ....!!!! :twisted:
sam πας να μου κλέψεις τη φήμη ή ο anastasis είναι τυφλός ? εγώ έφερα το site στην επιφάνεια για να ακούσω ζητωκραυγές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sam πας να μου κλέψεις τη φήμη ή ο anastasis είναι τυφλός ? εγώ έφερα το site στην επιφάνεια για να ακούσω ζητωκραυγές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οπς :oops: ........ εγω ειμαι τυφλος............ αλλα πατησα αυτα που μου ειπε ο sam και τυφλωφηκα............ δε φτεω εγω........ :(

σε καταλαβαίνω τέκνον μου κοίτα εκεί τους βύζους και μη σκιάζεσαι

Trending...

Νέα θέματα

Back