Hybrid-Blues

• Thread starter Thread starter metal123
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
Super παιξιμο, μαματες φρασεις και ηχαρα!!! Παροτι μεγαλο σε διαρκεια, δεν βαρεθηκα καθολου! Στην αρχη ειχες καναδυο λαθακια και παρεξηγησα, αλλα μετα φανηκε οτι εισαι χεράς!! Εξοπλισμος???

EDIT: A και πολυ ωραια βιμπρατα!! Lespaulaki δεν ειναι? Ενισχυταρι?

JIMMYPAP είπε:
Super παιξιμο, μαματες φρασεις και ηχαρα!!! Παροτι μεγαλο σε διαρκεια, δεν βαρεθηκα καθολου! Στην αρχη ειχες καναδυο λαθακια και παρεξηγησα, αλλα μετα φανηκε οτι εισαι χεράς!! Εξοπλισμος???

EDIT: A και πολυ ωραια βιμπρατα!! Lespaulaki δεν ειναι? Ενισχυταρι?
Εγώ βαρέθηκα, αλλά όντως είναι χεράς ο παίκτης.

Ακούω χρήση τρέμολο άρα Les Paul no. ::)

εξαιρετικη προσπαθεια....πολυ καλο ... αλλα πρεπει

να μαθεις να παιζεις και αργα.., του Gary Moore του πηρε κατι μηνες...διπλα στον Albert King.....!

διαβασμένος ο παίχτης... ;D Ψαγμένες φράσεις, modern τεχνικούλες και τάση για shred...Μια χαρά, τα υπόλοιπα με τον καιρό... ;) ;)

Εγω ψήφισα πίτσα.

(Έχω καιρό να φάω, γι'αυτό ίσως...)

Όσο για το παίξιμο, ήταν "ξεσηκωτικό" σε κάμποσα σημεία του κλιπ, αν και απέχει απο το να χαρακτηριστεί blues...(αυτό εννοείς με το hybrid??)

ευχαριστώ πολύ ,ήταν ibanez s-series και peavey vypyr 100 και δε χρησιμοποίησα τρεμολο επίσης παίζω blues μόνο για το χαβαλέ δεν είμαι μπλουζίστας μάλλον αυτό φάνηκε. 8)

μαονενια ειναι η κιθαρα?? ειχε αυτα τα χαμηλομεσαια ο ηχος. Ακουγοταν οτι δεν χρησιμοποιησες τρεμολο, πολυ ωραιο bending!! ;)

Πίτσα με γύρο  :P

Έχεις ωραία έκφραση με διστόρσια και λοιπά είναι πολύ του γούστου μου. Για να μην πολυλογώ παίζεις καλύτερα από μένα αλλά με άφησε με την εντύπωση οτι δεν επεκτείνεται η εκφραστικότητα και στα πιο ήπια ντράιβ. Θεωρείς οτι ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά ιδέα μου είναι;

JIMMYPAP είπε:
μαονενια ειναι η κιθαρα?? ειχε αυτα τα χαμηλομεσαια ο ηχος. Ακουγοταν οτι δεν χρησιμοποιησες τρεμολο, πολυ ωραιο bending!! ;)
Μαόνι ναι.

Πίτσα με γύρο  :P

Έχεις ωραία έκφραση με διστόρσια και λοιπά είναι πολύ του γούστου μου. Για να μην πολυλογώ παίζεις καλύτερα από μένα αλλά με άφησε με την εντύπωση οτι δεν επεκτείνεται η εκφραστικότητα και στα πιο ήπια ντράιβ. Θεωρείς οτι ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά ιδέα μου είναι;

Δεν σε κατάλαβα,μπορείς να το ξαναδιατυπώσεις.

Βασικά ρωτάω αν είσαι άνθρωπος που κατά 90% γουστάρει να σολάρει με αρκετό drive και αν τα πιο ήπια drive σε "ξενερώνουν" κατά κάποιο τρόπο.

Προσωπικα βρηκα ευστοχες φρασεις, ωραιο ηχο και ισορροπια αναμεσα στο γρηγορο και στο laid back παιξιμο.

Μπραβο φιλε μου. Φαινεται οτι δεν ειναι το ειδος με το οποιο κατα βαση ασχολεισαι αλλα διακρινω μια αρκετα καλη σχεση με αυτο. Keep it up.

over 'n' out

Σας πάω και γω ρε παιδιά,ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οποιος θέλει παραγγελιά.. pm me.  ;)  ;D

longshadow είπε:
Εγω ψήφισα πίτσα.

(Έχω καιρό να φάω, γι'αυτό ίσως...)

Όσο για το παίξιμο, ήταν "ξεσηκωτικό" σε κάμποσα σημεία του κλιπ, αν και απέχει απο το να χαρακτηριστεί blues...(αυτό εννοείς με το hybrid??)
Ναι αυτό εννοώ.  8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back