Καλησπέρα καλώς σας βρήκα και εγώ ...!
Λοιπόν έχω ένα Emu 5000 Ultra το οποίο το είχα στην άκρη για πολύ καιρό,σε μια αναλαμπή που είχα πρόσφατα το έβαλα ξανά σε λειτουργία και πραγματικά "γλυκάθηκα" από τον εξαιρετικό και γεμάτο χαρακτήρα ήχο του,έτσι λοιπόν είπα να το εντάξω στο όλο πράγμα της μικρής μουσικής μου παραγωγής...ως εδώ καλά !
Τα εργαλεία μου είναι :
0)Laptop Turbo X Intel®Core i7-3630QM CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz ,8GB RAM, 64 Bit
1)Cubase 5
2)κάρτα ήχου:M audio Fast Track Pro
3)κονσόλα Mackie mix8
4)Maudio Keystation 61s
5)Maudio Oxygen8 V2
6)Korg padKONTROL
7)Hardware Sampler EMU 5000 ULTRA
Το πρόβλημα είναι πως παίζει το sampler με το cubase τελείως ασύγχρονα (περίπου στα ίδια bpm αλλά στις θέσεις π.χ. της μπότας που έχω βάλει ο μετρονόμος<click> του cubase παίζει στις άρσεις) και επίσης παίζει το κομμάτι και που και που κάνει σαν να κωλώνει σαν να κάνει μια "άχρονη μικρή παύση" κάτι σαν κούνημα ...
υ.γ.Η διατύπωση που έκανα προσπάθησα να είναι όσο πιο απλή.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποια/ον ασχοληθεί και περιμένω εναγωνίως !
Λοιπόν έχω ένα Emu 5000 Ultra το οποίο το είχα στην άκρη για πολύ καιρό,σε μια αναλαμπή που είχα πρόσφατα το έβαλα ξανά σε λειτουργία και πραγματικά "γλυκάθηκα" από τον εξαιρετικό και γεμάτο χαρακτήρα ήχο του,έτσι λοιπόν είπα να το εντάξω στο όλο πράγμα της μικρής μουσικής μου παραγωγής...ως εδώ καλά !
Τα εργαλεία μου είναι :
0)Laptop Turbo X Intel®Core i7-3630QM CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz ,8GB RAM, 64 Bit
1)Cubase 5
2)κάρτα ήχου:M audio Fast Track Pro
3)κονσόλα Mackie mix8
4)Maudio Keystation 61s
5)Maudio Oxygen8 V2
6)Korg padKONTROL
7)Hardware Sampler EMU 5000 ULTRA
Το πρόβλημα είναι πως παίζει το sampler με το cubase τελείως ασύγχρονα (περίπου στα ίδια bpm αλλά στις θέσεις π.χ. της μπότας που έχω βάλει ο μετρονόμος<click> του cubase παίζει στις άρσεις) και επίσης παίζει το κομμάτι και που και που κάνει σαν να κωλώνει σαν να κάνει μια "άχρονη μικρή παύση" κάτι σαν κούνημα ...
υ.γ.Η διατύπωση που έκανα προσπάθησα να είναι όσο πιο απλή.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποια/ον ασχοληθεί και περιμένω εναγωνίως !