Το Red box classic όχι.Smyro είπε:Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο di mιας και διάβασα ότι έχει από τα καλύτερα speaker simulation, μια ερώτηση:
Εκτός από την κλασσική χρήση, δηλαδή παρεμβολή ανάμεσα στον ενισχυτή και το ηχείο/καμπίνα του ώστε να βγαίνει στην κονσόλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί -εννοείται όχι ταυτόχρονα, και σαν di για ηλεκτρακουστική κιθάρα (με ηλεκτρικά)?
Το ρωτάω γιατί όταν συνδέω την ηλ/ακουστική μου απ΄ευθείας στην κονσόλα έχω λίγο βουητό, φαντάζομαι από γείωση ..
Smyro είπε:Έχεις δίκιο, απ'ότι φαίνεται εδώ http://87.106.71.220/oma/huke/images/redbox.jpg , μόνο το pro έχει διακόπτη και για το speaker simulation αλλά και για το input (line/speaker out), αλλά μια ηλεκτρακουστική βγάζει line out ή μικρότερο output?
Υπάρχει κάποιο άλλο di που να μπορεί να με καλύψει και στις δύο περιπτώσεις να προτείνει κανείς? Ειδικά από τα φτηνά?
Nope.full shred είπε:Μια ερώτηση ακομα για το Classic μιας και ενδιαφέρει και εμενα.
Αν συδέσω κατευθείαν κιθάρα χωρις pre amp ένα καθαρό σημα δίνει? Σε στύλ καθαρού ενισχυτη πχ... ???