- Πόντοι
- 38
Αυτό θα ήθελα να το αλλάξω κι εγώ αν μπορούσα!!! ;D ;D ;DΑν άλλαζα κάτι στο κομμάτι ………θα ήταν να το είχα γράψει εγώ αντί εσύ .
Γιατι το λες αυτο?Με τοσο ηλιο,τετοια θαλασσα.. ;Dcigaret13 είπε:Χαραμίζεσαι στην ψωροκώσταινα 8)
Δημητρη μου...σ ευχαριστω για μια ακομα φορα!Α ρε Σταύρο...
Αν ένα κομμάτι ξεκινάει με «hmmmmm» , ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην μου ΑΡΕΣΕΙ. ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;DΒαριέμαι να γράφω διθυράμβους….έχω να ασχοληθώ με το κορμί μου… ;D ;D
Τουαλέτα? ;D ;D ;D ;DLK είπε:….έχω να ασχοληθώ με το κορμί μου… ;D ;D
Kavalean Gigolo? ;D ;D ;D ;DΥ.Γ. Αν ήμουν ο προαγωγός σου δεν θα σε άφηνα να παίξεις τόσο solo αλλά και ούτε να τελειώσεις μ' αυτό.
Δεν κατάλαβα , με λες ΚΑΡΑΓΚΙΟΖH;; ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Πως τα καταφερνεις και μου προκαλεις ΠΑΝΤΑ ενα χαμογελο εως γελιο οταν σχολιαζεις..
Βιαζόταν να πά να φάει τοστ.....by the way σου βρήκα μαγαζί με σολομό που ζήτησεςΥ.Γ. Αν ήμουν ο παραγωγός σου δεν θα σε άφηνα να παίξεις τόσο πολλές νότες στο ending solo αλλά και ούτε να τελειώσεις μ' αυτό.
Αποτρίχωση και βάψιμο τα νύχια ;D ;D ;D ;D ;DΤουαλέτα?
Πες μου ότι δεν εννοείς τα νύχια των ποδιών. ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Αποτρίχωση και βάψιμο τα νύχια ;D ;D ;D ;D ;D
Όχι ρε...αυτά τα βάφω μόνο το ΣαββΆτο ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Πες μου ότι δεν εννοείς τα νύχια των ποδιών. ;D ;D ;D ;D ;D
Ναι, αλλά βλέπει το μπαλκόνι της γειτόνισσαςΚυριε Λακη εχετε καμερα στην οικια του Κυριου Σταυρου;
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dήμουν έτοιμος να βάλω "tirirititi". ;D
Oh, my good Lord...(sorry για το αγγλικό! ;D)Εν τω μεταξύ έψαχνα μια ώρα στην αναζήτηση αυτή την κομματάρα: http://www.noiz.gr/index.php?topic=189295.0 διότι ήθελα να το ακούσω και είχα ξεχάσει πού το έχω σώσει.
Ρε βρωμόπαιδο.... μ' έκανες λιώμα. Εγώ ευχαριστώ για όλα.freerock1974 είπε:@Στραταρα μου,σ ευχαριστω αδερφε!Ειμαι πολυ τυχερος που εχω καλους φιλους σαν και σενα,συμμαχους στον αγωνα της δημιουργιας...![]()
![]()
Άλλαξα γνώμη πάλι, θέλω κάτι ελαφρύ. Αυτό το (God given) κορμί πρέπει να διατηρηθεί όσο το δυνατόν πιο σφριγηλό.LK είπε:...by the way σου βρήκα μαγαζί με σολομό που ζήτησες![]()
@Nεστορα ωρες ωρες περιγραφεις πραγματα που νιωθω και γω ως ακροατης αλλα δε μπορω να συγκεκριμενοποιησω..
Χαιρομαι ιδιαιτερως που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι ο δημιουργος που προκαλει αυτα που ευστοχα περιεγραψες!![]()
Ξεχασα να σου πω οτι αυτο πιθανον να οφειλεται στο μικροφωνο:Το εβαψα με κοκκινη λαδομπογια.Ετσι κανουν οσοι ξερουν απο τεχνη.. ;D ;D ;DNestoras είπε:Θαυμάσια αμερικάνικη ερμηνεία
Δεν παει αλλο.Και η μανα μου ετσι μ ελεγε..Ρε βρωμόπαιδο....
Κανόνισε να είναι Σάββατο, για να σε βάλει να βάψεις τα νύχια των ποδιών σου, και να κυκλοφορείς με δίχαλο (Van Halen) χειμωνιάτικα. ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Τα Χριστουγεννα θα παω στο ινστιτουτο του Λακη για μπανιαρισματα και πηλινγκ.. ;D