Μου άρεσε πάρα πολύ το παίξιμο, αλλά θα ήθελα περισσότερη βρωμιά στην κιθάρα (μάλλον παραμόρφωση εννοώ, αλλά δυσκολεύομαι να το περιγράψω) και η φωνή να είναι πιο πάνω και λίγη επιθετικότητα παραπάνω ούτε μένα θα με χάλαγε.
Φωνή έγραψα με ενα Shure Beta της αδερφής μου, κιθάρα με Pod Xt και rc booster bb preamp και tube screamer πετάλια,τραγουδιστής δεν είμαι αλλα μου φάνηκε καλό να υπάρχει φωνή έστω υποτυπώδης στο κομμάτι για να μην είναι άδειο
Σε αντίθεση με τους προλαλήσαντες δεν τη βρήκα ούτε με τον τρόπο που το προσέγγισες στη κιθάρα (ειδικά πίσω από τα φωνητικά), πόσο δε μάλλον με τη φωνή.
Ωραίο παίξιμο!!!τέλεια η κιθάρα!!!η αλήθεια είναι ότι και εγώ το περίμενα λίγο πιο wild φωνητικά, αλλά δε με χάλασε κιόλας.Η φωνή είναι ωραία, απλά δεν είναι κατάλληλο το κομμάτι για αυτήν.Μου άρεσε όμως που στο τέλος "γκάζωσε"
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.