καλη χρονια ρε φιλε.....kostaras75 είπε:Καλη χρονια ρε μπαγασα..το ταιριαξες ωραια με το φωτισμο ;D ;D ;D.....αν και περιμενα να βγει και τιποτα αλλο απο πισω σου και να χορευει 8).... ωραιος ρε φιλε...μαλλον πρεπει να χτυπησω και εγω μια fender γιατι εχω μεινει πισω μου φαινεται ;D ;D ;D
Κοιτα...ετοιμαζομαι να αγορασω οργανο τωρα αμεσα και κοντευω να τιναξω τα μυαλλα μου στον αερα για το ποια αποφαση να παρωignantios είπε:p.s εγω σε ειχα συμβουλεψει παλιοτερα να το κανεις το βημα και να αφησεις λιγο τις μεταλοκιθαρες και θα δεις οτι στο τελος θα καταληξεις εκει.....πιστευω δλδ.
Ρε σεις μου κανετε πλακα?.....εγω το φοβαμαι αυτο για πολυ κραξιμο...και το περιμενω δλδ.Ευχαριστω πολυ παντως.gvour είπε:Και ηχαρα και πολυ ωραιο παιξιμο.Τα ιδια ισχυουν και για το κλιπ του Gallagher στο διπλα.
Αξιος!
Να μην σε πηγαινει τιποτα πισω ...πιστευω δεν θα το μετανιωσεις....εξαλλου εχεις καβαντζα κιθαρες για να παιζεις τα βαρια.Αν και πιστευω εαν παρεις μια strat και βαλεις γκαζωμενο μαγνητη στη bridge θεση και αφησεις τους 2 αλλους μονους (εαν ειναι καλοι βεβαια) στη θεση τους θα εχεις τα παντα.Εγω ετσι κανω.kostaras75 είπε:Κοιτα...ετοιμαζομαι να αγορασω οργανο τωρα αμεσα και κοντευω να τιναξω τα μυαλλα μου στον αερα για το ποια αποφαση να παρω...θελω να αλλαξω λιγω απο τα μεταλοκιθαρα κατα βαθος αλλα ολο και κατι με παει πισω :-\....για να δουμε στο τελος
![]()
ignantios είπε:Ρε σεις μου κανετε πλακα?.....εγω το φοβαμαι αυτο για πολυ κραξιμο...και το περιμενω δλδ.Ευχαριστω πολυ παντως.
ignantios είπε:Να μην σε πηγαινει τιποτα πισω ...πιστευω δεν θα το μετανιωσεις....εξαλλου εχεις καβαντζα κιθαρες για παιζεις τα βαρια.Αν και πιστευω εαν παρεις μια strat και βαλεις γκαζωμενο μαγνητη στη bridge θεση και αφησεις τους 2 αλλους μονους (εαν ειναι καλοι βεβαια) στη θεση τους θα εχεις τα παντα.Εγω ετσι κανω.
Σωστός!freerock1974 είπε:Επαιξες κατι πανεμορφες,αναπαντεχες,μινοροαισθαντικες κλιμακες φευγοντας απ τα τετριμμενα.Δουλεψε τες κι αλλο και μην βιαζεσαι να γυρισεις στην πεντατονικαρα για ασφαλεια..![]()
Αισθανομουν οτι ειναι γυμνο το κομματι.Επειδη εγραψα μονο το βασικο θεμα στην λουπα....χωρις καποιο αλλο οργανο ή καποια ουσιαστικη αλλαγη στην αρμονια....ενιωθα οτι ηταν αδειο και επαιζα για να γεμισω τα κενα.Εγω το ειπα απο την αρχη οτι για μενα ειναι λιγο κουραστικο...αλλα τελικα κατι βγηκε,εστω και ετσι.Να εισαι καλα !Lord_Goumis είπε:Έπαιξες λίγο πολλά, αλλά και ποιός δεν το κάνει αυτό...τουλάχιστον εσύ το έκανες πολύ καλά! Ωραίος!!![]()
Οριστε που φοβοσουνignantios είπε:Αισθανομουν οτι ειναι γυμνο το κομματι.Επειδη εγραψα μονο το βασικο θεμα στην λουπα....χωρις καποιο αλλο οργανο ή καποια ουσιαστικη αλλαγη στην αρμονια....ενιωθα οτι ηταν αδειο και επαιζα για να γεμισω τα κενα.Εγω το ειπα απο την αρχη οτι για μενα ειναι λιγο κουραστικο...αλλα τελικα κατι βγηκε,εστω και ετσι.Να εισαι καλα !