Καλημερα!
Σκεφτομαι εδω και κανα δυο μηνες την αγορα ακουστικων. Τα θελω για monitoring βασικα, σε ηλεκτρονικη μουσικη (με ενδιαφερει πολυ δηλαδη να χει καθαρη εικονα στις χαμηλες) αλλα σιγουρα δε θα με χαλασει και να τα ακουω απλα για να γουσταρω ακομα κ οταν δε μιξαρω![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Το μπατζετ ειναι γυρω στα 300-400ε (αν ηταν το 10πλασιο μπορει να παιρνα μονιτορς -προς το παρον αραζω με τα τασκαμ μου) και σκεφτομουν τα εξης:
1. Sennheiser hd600-650 + amp, με τιμη γυρω στο 500ρικο κ για τα 2 (αουτς)
2. Sennheiser HD25 + AKG 141 / 271 (ενα κλειστο για να χω πιο "κλαμπ" εικονα και ενα ανοιχτο για τις λεπτομερειες..) περιπου 350-400
3. Grado sr225i + Sennheiser hd25 (με παρομοια λογικη) 400-500ε
4 Grado rs-2i (500e) no amp
Το παω καλα;
Μηπως μπορω να βολευτω και με κατι φθηνοτερο;
Σκεφτομουν πως αφου δε μπορω να εχω καλα μονιτορς (λογω χρηματων αλλα και δωματιου) θα ηταν καλο να ειχα ενα πολυ καλο η 2 καλα ακουστικα για τις λεπτομερειες (και τα μπασσα!)
Any ideas boys?
Σκεφτομαι εδω και κανα δυο μηνες την αγορα ακουστικων. Τα θελω για monitoring βασικα, σε ηλεκτρονικη μουσικη (με ενδιαφερει πολυ δηλαδη να χει καθαρη εικονα στις χαμηλες) αλλα σιγουρα δε θα με χαλασει και να τα ακουω απλα για να γουσταρω ακομα κ οταν δε μιξαρω
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Το μπατζετ ειναι γυρω στα 300-400ε (αν ηταν το 10πλασιο μπορει να παιρνα μονιτορς -προς το παρον αραζω με τα τασκαμ μου) και σκεφτομουν τα εξης:
1. Sennheiser hd600-650 + amp, με τιμη γυρω στο 500ρικο κ για τα 2 (αουτς)
2. Sennheiser HD25 + AKG 141 / 271 (ενα κλειστο για να χω πιο "κλαμπ" εικονα και ενα ανοιχτο για τις λεπτομερειες..) περιπου 350-400
3. Grado sr225i + Sennheiser hd25 (με παρομοια λογικη) 400-500ε
4 Grado rs-2i (500e) no amp
Το παω καλα;
Μηπως μπορω να βολευτω και με κατι φθηνοτερο;
Σκεφτομουν πως αφου δε μπορω να εχω καλα μονιτορς (λογω χρηματων αλλα και δωματιου) θα ηταν καλο να ειχα ενα πολυ καλο η 2 καλα ακουστικα για τις λεπτομερειες (και τα μπασσα!)
Any ideas boys?