Harley Benton VT-30 BK tube amp

Πρωτότυπος σχεδιασμός. Εμένα προσωπικά δεν μου θυμίζει κάτι!!!

Επειδη ειμαι στη γυρα για ενισχυτη σε αυτη την τιμη !

Μη μιλατε με γριφους ρε παιδια! (μπορει να ναι πολυ προφανες τι ειναι αλλα πειτε :P)

ποιός θα κάνει το πειραματόζωο να τον παρει να τον ακούσουμε??? ;D

Εχω περιεργεια να τον ακουσω!

Αλλα ρε παιδια το να αντιγραφεις την εξωτερικη εμφανιση δεν ξερω..μου καθεται καπως..

Δεν μπορεις να φτιαξεις ενα σχεδιο; να το ψαξεις λιγο; πρεπει να βγαλεις φωτοτυπια τον fender και τον Peavey; ???

Θα μου πεις βεβαια εδω αντιγραφουν τα κυκλωματα (οχι μονο η harley benton - γενικα) η εμφανιση θα μας χαλασει;

Μα νομίζω ότι αντιγράφουν την εμφάνιση για να πιάσουν αυτόν που θέλει έναν φέντερ αλλά δεν έχει τα φράγκα για αυτόν και τελικά θα πάρει τον χάρλευ. Αν είχε άλλη εμφάνιση δεν ξέρω αν θα το συζητούσαμε τώρα...

degdekis είπε:
Μα νομίζω ότι αντιγράφουν την εμφάνιση για να πιάσουν αυτόν που θέλει έναν φέντερ αλλά δεν έχει τα φράγκα για αυτόν και τελικά θα πάρει τον χάρλευ. Αν είχε άλλη εμφάνιση δεν ξέρω αν θα το συζητούσαμε τώρα...
προφανως γιαυτο το κανουν, αλλα θα ηθελα να εκαναν κατι πιο "δικο"τους.

Μην δινετε και πολυ σημασια, απλα μια αποψη εγραψα!

Αντε να δουμε ποτε θα αγορασει κανεις καποιον να μας πει εντυπωσεις!

αναστήθηκαν και το θρέαντ και ο ινσεκτιούς ναι!  :-[

30 λεπτά αφιλοκερδώς review....  χμμμμ....

back

to the mahogani  ::)

Τελικά δοκίμασε κάποιος από εμάς τον ενισχυτή?? Αξίζει?? Τι προβλήματα θεωρείτε πως μπορεί να βγάλει?? (π.χ. σε 1 χρόνο χρήσης μπορεί να βγεί off??) Μου άρεσε το review που είδα... σκέφτομαι μήπως θα άντεχε να τον σέρνω από live σε live, και από θέμα φορητότητας (να μην κουβαλάω κεφαλή-καμπίνα) και για να μην κινδυνεύει να χτυπήσει από τα πέρα δώθε ο καλός μου ενισχυτής... 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back