• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Hardware Analog Synth For Less Than $100

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
513
Ιδιότητα
  1. Πλήκτρα

The Analog Synthesizer SX-150 Mark II (Τι?? Υπηρξε και Mark I? :-X) features ten controllable parameters, line in and out, and a four octave range. You use an electrode stylus to play tones, but a printable keyboard overlay is available to play exact notes.

SX-150 Mark II features:

* Fully-functional analog synthesizer, ready to help you rock the world.

* Four octave range.

* Achieve vibrato, tremolo, and "wah" effect with VCF and LFO buttons.

* 10 Parameters to control: cutoff, resonance, attack, decay, pitch ENV, LFO wave, LFO rate,        LFO depth, VCF modulation, and LFO modulation.

* Tunable to play nice with other instruments.

* Line in and line out (standard 3.5mm headphone jack size) to expand your synth voice.

* Batteries: 4 AA (not included)

* Dimensions: approx. 6.5" x 4.75" x 1.5"

Pricing and Availability:

$99.99

www.thinkgeek.com/product/ed85/

Προβλέπω, όταν βγει καποιο midi ή cv in mod, να γινει της τρελής ;D

Αν το βγαλουν με MIDI Poly Chain port θα αγορασω καμια δεκαρια, ετσι θα φτιαξω το δικο μου 10φωνικο analog synth. ;D

Ο γνωστος Ιαπωνας ψυχακιας δεν θα μπορουσε να μη το εχει παρει χαμπαρι.

Απολαυστικος και κατανοητος οπως παντα... ;D

Tο παλιο SX150 (ναι, υπηρξε και ...Mark 1 :P) ειμαι σιγουρος οτι ειχε αναφερθει παλιοτερα στο forum, δε θυμαμαι ομως αν το ειχε καποιος...

odis13 είπε:
Tο παλιο SX150 (ναι, υπηρξε και ...Mark 1 :P) ειμαι σιγουρος οτι ειχε αναφερθει παλιοτερα στο forum, δε θυμαμαι ομως αν το ειχε καποιος...
Και μαλιστα σου αρεσε και πολυ απ'οτι βλεπω... ;D

TO ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=154209.30#quickreply

Ένα τέτοιο στα χέρια μου....μπορεί να προκαλέσει νευρικό κλονισμό...στον πιο cool άνθρωπο του πλανήτη.  ;D ;D ;D

Χάζευα πριν στις αγγελίες ένα Philips PMC100...πολύ πλάκα έχουν αυτά....είναι του ΣΑΤΑΝΑ , πιστεύω...  ;D ;D ;D

LK είπε:
Ένα τέτοιο στα χέρια μου....μπορεί να προκαλέσει νευρικό κλονισμό...στον πιο cool άνθρωπο του πλανήτη.  ;D ;D ;D
Ε αντε αγορασε το τοτε, τι περιμενεις? :P

Χτυπα και ενα Korg Monotron (€38) και εισαι αρχοντας. ;D

Waterfall-K είπε:
Ε αντε αγορασε το τοτε, τι περιμενεις? :P

Χτυπα και ενα Korg Monotron (€38) και εισαι αρχοντας. ;D
stylophone θα πάρω...να παίζω Καζαντζίδη  ;D ;D ;D

LK είπε:
stylophone θα πάρω...να παίζω Καζαντζίδη  ;D ;D ;D
4128019.png
.....

Stylophone εχω, SX150 ακομα θελω να παρω (οποτε θυμαμαι χαιρομαι βεβαια, καποτε θα γινει και αυτο) και Korg Monotron αγορασε ενας φιλος μου και εβαλε σε μεταλικο case, εκανε και μερικα μερεμετια και το εκανε πεταλακι κιθαρας - με εξαιρετα αποτελεσματα.

Τα monotron εχουν φτασει σε αλλα επίπεδα modding.

Κι εγω το σκεφτομαι καθε τόσο για το monotron delay.

neeq είπε:
Κι εγω το σκεφτομαι καθε τόσο για το monotron delay.
Μη βιαστεις. Εμαθα οτι αγορασε το σχεδιο του Monotron η Moog και πλεον θα το κατασκευαζει αυτη κατω απο το ονομα της. Κατασκευαστικα θα ειναι ιδιο ακριβως με το Monotron, μονο που τωρα θα ονομαζεται Moogtron και θα κοστιζει 750 ευρω. ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα