Μετα απο θεμα που ανοιξα εδω στο Noiz και αφου πηρ ααπαντησεις διαφορες αποφασισα τελικα να αγορασω το εν λογω μπασσακι το οποιο εφτασε στα χερια μου προχθες και απο τοτε δεν το εχω αφησει...
Ειναι Short scale και μου ηρθε με χορδες 0.40. Εχει δυο διπλους μαγνητες με δυνατοτητα split. Συνολικα εχει 6 επιλογες :
Neck humbucker
Bridge Humbucker
neck&Bridge Humbucker
Neck Single
Bridge single
Neck&Bridge Single
Αυτη ειναι και η σειρα που παιζουν στο sample που ανεβασα.
Γενικα δεν εχω και πολυ μεγαλη εμπειρια απο πολλα διαφορετικα οργανα και αυτο μου εχει κανει τεραστια εντυπωση απο την ευελιξια του και απο το ευρος των ηχων που βγαζει.
υγ1:Για την ηχογραφηση του sample χρησιμοποιησα το mxr bass di+ με το eq ουδετερο.
τα rffs ειναι απο εδω www.myspace.com/supermantequila αμα σας αρεσουν τσεκαρετε
υγ2: Audiokosta σευχαριστω πολυ για τις γνωσεις που μοιραστικες μαζι μου οσον αφορα τα short scale ειναι οντως μια αλλη οπτικη για το παιξιμο του μπασσου και πιστευω ολοι θα πρεπει να εχουν ενα ;D
Hagstrom_hb4_sample.mp3
Ειναι Short scale και μου ηρθε με χορδες 0.40. Εχει δυο διπλους μαγνητες με δυνατοτητα split. Συνολικα εχει 6 επιλογες :
Neck humbucker
Bridge Humbucker
neck&Bridge Humbucker
Neck Single
Bridge single
Neck&Bridge Single
Αυτη ειναι και η σειρα που παιζουν στο sample που ανεβασα.
Γενικα δεν εχω και πολυ μεγαλη εμπειρια απο πολλα διαφορετικα οργανα και αυτο μου εχει κανει τεραστια εντυπωση απο την ευελιξια του και απο το ευρος των ηχων που βγαζει.
υγ1:Για την ηχογραφηση του sample χρησιμοποιησα το mxr bass di+ με το eq ουδετερο.
τα rffs ειναι απο εδω www.myspace.com/supermantequila αμα σας αρεσουν τσεκαρετε
υγ2: Audiokosta σευχαριστω πολυ για τις γνωσεις που μοιραστικες μαζι μου οσον αφορα τα short scale ειναι οντως μια αλλη οπτικη για το παιξιμο του μπασσου και πιστευω ολοι θα πρεπει να εχουν ενα ;D
Hagstrom_hb4_sample.mp3