Το είδα.fleamail είπε:Ξέχασα να αναφέρω ότι πρόκειται για ένα P bass του 1965...
..Εγω εννοουσα απλως την ηθικη αξια ενος παλιου οργανου!yameth είπε:Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι αν θα γέρνει προς το headstock τώρα που ελάφρυνε, όταν θα το κρεμμάει με τη ζώνη.
Κατα τ' άλλα πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει τις δικές του προτεραιότητες όσον αφορά την υπηρεσία και αξία του μπάσου. Οχι της αγοράς.
???yann είπε:..Εγω εννοουσα απλως την ηθικη αξια ενος παλιου οργανου!![]()
Πως να το πω?yameth είπε:
Προφανώς η χρηστικότητα και η μοναδικότητα είναι πολύ σημαντικότερη για κάποιους άλλους.yann είπε:Πως να το πω?
Οχι την οικονομικη του αξια...την συναισθηματικη,την ιστορικη!
( Εδω εισερχεται και η ηθικη,και η δικη μου λεει οχι στο "πειραγμα" παλιων οργανων,παρα μονο για λογους λειτουργικους!)![]()
..Ε,πως ακατεργαστο,..αφου το τρυπησε ο ανθρωπος!! ;D ;Dyameth είπε:Προφανώς η χρηστικότητα και η μοναδικότητα είναι πολύ σημαντικότερη για κάποιους άλλους.
Από την άλλη κιόλας δεν μιλάμε για Stradivari ή D' Angelico New Yorker!
Για ένα "κομμάτι ξύλο" ακατέργαστο μιλάμε. (Φάτε με τώρα.. ;D )
Κακή μόντα!Ο τύπος όμως λέει ότι έτσι το πήρε απο τον 1o ιδιοκτήτη που αν ήταν κανένα τελειωμένο hipie και το "βελτίωσε" πάνω στο "κέφι" του δικαιολογήται ;Dfleamail είπε:Ξέχασα να αναφέρω ότι πρόκειται για ένα P bass του 1965...
..Eιναι γιατι το βλεπεις απλως σαν παικτης....αν ειχες το δικο μου "μικροβιο",audiokostas είπε:Εγώ αντίθετα βλέπω μια ανθρώπινη παρέμβαση με μεράκι σε ένα βιομηχανοποιημένο όργανο.
Το ότι είναι του 65 δεν το κάνει αυτόματα έργο τέχνης. Απλώς συλλεκτικό.
Τώρα, όπως κάθε εικαστική παρέμβαση, υπόκειται στα υποκειμενικά κριτήρια του αποδέκτη.
Το ζύγισμα θα με απασχολούσε.......
Το "γιατροσόφι" από την άλλη Γιάννη, δεν είναι του γούστου μου.
Ασε που θα κόβει οπτικά το "κέρατο" αν η ζώνη βγαίνει απ' έξω σε κάποιο live (ε ρε έννοιες που έχει ο κοσμος)