H φανκια που με βρήκε ο ελκάβλ&#957

trigga

Jazzikofagos
Πόντοι
36
http://www.eddegenaro.com/Anton/MrMagicBT.mp3

Αυτο το πάνω είναι το ιστρουμεντάλι.Αν σας εμπνέει ελεύθερα να γράψετε κ εσείς.

http://www.box.net/shared/phk5s600kc

Αυτο είναι το θκόμ το γκαμάντοοο.Είναι του χάγκστρου στον αμπλιτιούμπα.Εγραψα 2 πλάτες γιατι το άλλαξα λίγο στην ακολουθία κ μετά έκανα κ το τσόλο.Είναι όλα απο ενα take.Απλα κάπου έκοψα κάτι τελείως ότι νάναι που έκανα στο τσόλο κ στο ρυθμικοφάνκι προς το τέλος.Κ την υποτιθέμενη μελωδία στην αρχή αντέγραψα γιατι βγήκε λάθος(ενιωσα οτι την έβγαλα απ το κεφάλι μου κ δεν την έπαιξα σωστά με την πρώτη αλλα με τη δέυτερη.Χάρηκα πολυ :P)

Το κτσόλο έχει σαπιολαθη κ κωφάλαλες νότες αλλα κάτι ψιλοκλάνει με φαίνεται.

Υ.Γ.Η ζέστη δεν παλέβεται, δεδομένο.Τις καντινοχορδες τις έβαλα πριν 2-3 ωρες κ τωρα είναι σαν την πίσσα απ το δρόμο.Το καλοκαίρι τελικά το σιχαίνομαι κ για ακόμη ένα λόγο.Το δαχτυλέρο κολλάει σαν uhu γκαμω τον ήλιο κ τα ερκοντίσιο.

ΤΡΙΚ σοβαρα αν μαθαινεις τοσο ευκολα ξεκινα σαξοφωνο φιλε. :)

Στα τριγγιστικα 'μπορν του μπι α τζαζμαν'

ειχες ομως και αμειζεν_ικο μπακινγκ τρουκ.

παρε και μια φωτο ειδωλο! :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ποιος θεούλης είναι αυτός ρε?Πουράκλα μπροστά, ο joe pass είναι?Αυτός είναι είδωλο ρε, που να τον φτάσεις αυτόν γμτ.Χρόνια θα μας πάρει

Τενκ γιου ακόμη μια φορά για το καλό χαϊδολόγο.

ωραιοσ ο o trigga!  ;D

γκρουβαρεις διαολε! ;)

ετσι οπως το ακουω περιμενω σε μια φαση να μπουνε τα ραπ φωνητικα! χαχα

τενκ γιου λικιάρη αν κ τώρα που το ακούω με την τσίμπλα στο μάτι το τσόλο είναι για σφαλιάρες κ είναι σαν γαλοπούλα με γέμιση παραγεμισμένη.

Πολύ ωραίος για μια ακόμη φορά ο (ιν)τριγκας ;)

Το 'χεις αγόραρε απο τον κάμπο ;) Συνέχισε έτσι!!! ;D

bluezlick είπε:
ετσι οπως το ακουω περιμενω σε μια φαση να μπουνε τα ραπ φωνητικα! χαχα
Κι εγώ το ίδιο !!! ;D

ακόμα ενα φκαρστώ μίστερ γκούγκλερμαν.

Αν βρισκεις σμουθίλες τέτοιες ξέρεις που θα με βρείς ε?Μια πόρτα δεξια μετά το πρωτο στενο του γκετο.Κάτω έχει πεζοδρόμιο κ την πέφτουνε ι τουτάνες μου.Τον κίτ τον εχω συνεργίο μη φοβάσε.Γιό μεν

Ακούω και ξανακούω τον ήχο σου και με τρώει η τσέπη μου για ένα Hagstrom jazz-οσκάφος...

Αμέσως μετά λογικεύομαι και αφού δώσω μια σφαλιάρα στον εαυτό μου για να συνέλθει...

bitchSlap.gif

...σκέφτομαι ότι καλύτερα να επενδύσω αυτά τα λεφτά σε ένα δάσκαλο για να με ξεκολλήσει από τα ίδια και τα ίδια που παίζω... :-X

θα συμφωνήσω στο δευτερο μόνο αν τζαζίσεις.Αλλιως αν πας για σκληρό ρόκ κ πορνομπλούζ της τρύπιας κάλτσας καλύτερα πάρε κιθάρα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα