- Πόντοι
- 898
Γεια σας! Έχει κανα εξάμηνο που προσπαθώ να παίξω gypsy jazz και προχωρώ με πολύ αργά βήματα. Πρώτα μου πήρε κάποιο καιρό να συνηθίσω τον καινούριο τρόπο παιξίματος με το δεξί ''στον αέρα'' κλπ και σιγά σιγά άρχισα να μελετάω τα κομμάτια του Django.
Για να δοκιμάσω τον τρόπο που ακούγεται η κιθάρα μου με μια πολύ φθηνή κάψα των 14 ευρώ (belcat) και την προενίσχυση λυχνίας ART STUDIO V3 έγραψα το παρακάτω κομμάτι σε στυλ Django. Το σολο είναι one take οπότε σίγουρα έχει λάθη. Θα χαρώ να ακούσω σχόλια/ διορθώσεις. Ξέρω πως έχω ΠΟΛΥ δρόμο ακόμη μπροστά μου αλλά αγαπώ το στυλ και θα το παλέψω!
ΚΙΘΑΡΑ
Τσιγγανize it (Αδωνης Γουλιέλμος - Selmer model)
Προενισχυση
Μικροφωνάκι belcat (της πλάκας αλλά αξιοπρεπές θαρρώ) Tον καλύτερο ήχο τον έβγαλε σφηνωμένο κάτω από το tailpiece
I_ll_see_you_in_my_dreams.mp3
Για να δοκιμάσω τον τρόπο που ακούγεται η κιθάρα μου με μια πολύ φθηνή κάψα των 14 ευρώ (belcat) και την προενίσχυση λυχνίας ART STUDIO V3 έγραψα το παρακάτω κομμάτι σε στυλ Django. Το σολο είναι one take οπότε σίγουρα έχει λάθη. Θα χαρώ να ακούσω σχόλια/ διορθώσεις. Ξέρω πως έχω ΠΟΛΥ δρόμο ακόμη μπροστά μου αλλά αγαπώ το στυλ και θα το παλέψω!
ΚΙΘΑΡΑ
Τσιγγανize it (Αδωνης Γουλιέλμος - Selmer model)

Προενισχυση

Μικροφωνάκι belcat (της πλάκας αλλά αξιοπρεπές θαρρώ) Tον καλύτερο ήχο τον έβγαλε σφηνωμένο κάτω από το tailpiece

I_ll_see_you_in_my_dreams.mp3