• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Guthrie Govan - Andy Timmons Band Live Athens 2012

fusiongtr

Φάσιον ο Παλαιοχορδίτης
Πόντοι
4,208
Μπαίνοντας στο site του Athina Live για τον Henderson, είδα και αυτά (για όποιον ενδιαφέρεται ...... Δημήτρη ;D ;D).

- Guthrie Govan (guitar) "The Aristocrats" featuring Marco Minnemann (drums) 9 & 10 Νοεμβρίου 2012.

Guitar clinic: 10 Νοεμβρίου 2012, στις 12.00, από Gutrie Govan.

- Andy Timons Band. Andy Timmons (guitar), Mike Daane (bass), Mitch Marina (drums) 7 & 8 Δεκεμβρίου 2012.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ευχαριστούμε για την πληροφορία!

στο σάιτ του Φακανά δεν αναφέρει κάτι για εισιτήρια κτλ

ξέρουμε τίποτα?

hot_sauce είπε:
το σάιτ του Φακανά δεν αναφέρει κάτι για εισιτήρια κτλ

ξέρουμε τίποτα?
Είναι νωρίς ακόμα αλλά υπολόγιζε κανένα 45άρι χοντρικά!

βγήκε αυτή η προσφορά για 4 συναυλίες στο Athina Live:

"Ειδική προσφορά (100 ευρώ) !!! 4 συναυλίες 4 μεγάλοι κιθαρίστες στον jazz fusion χώρο του Αθηνά Live.

Super Guitar Concert's στο Αθηνά Live Scott Henderson - Mattias Eklundh - Guthrie Govan - Andy Timmons

- 19 & 20/10/12 (Scott Henderson).

- 02 & 03/11/12 (Mattias Eklundh).

- 09 & 10/11/12 (Guthrie Govan)

- 07 & 08/12/12 (Andy Timmons)"

αλλά δεν βλέπω κάπου τιμές για την κάθε συναυλία ξεχωριστά!

ξέρει κάποιος τίποτα?

πηγή: http://www.fakanas.gr/super-guitar-concert-scott-henderson-matias-eklundh-guthrie-govan-andy-timmons

Την προηγούμενη του govan βγάζω φρονιμίτες,τίποτα όμως δεν με σταματά από το να πάρω την ευλογία του Ιησού  ;D

Ψήνομαι περισσότερο για Henderson πάντως... Τον είχα ξαναδεί και την προηγούμενη φορά που είχε έρθει.. Και τον Govan τον έχω δει 2 φορές.. Κάτι με τους Αριστοκράτες δεν μου κολλάει ρε παιδί μου..

Ναι, νομίζω ότι αν πήγαινα μόνο σε μια θα πήγαινα στον Henderson...

Υγ. Kαι ο Timmons  είναι καλή περίπτωση ενώ αντίθετα στον Eklundh δεν θα πήγαινα ούτε με το ζόρι..

Μόλις γύρισα από TIMMONS .Ήταν απλά υπέροχος. Απίστευτος ήχος,συγκλονιστικό παίξιμο,ότι καλύτερο έχω ακούσει στην ζωή μου.Ειλικρινά αξίζει να πάτε. Θα πάθετε ένα μικρό σοκ.Έπαιξε με Marshall jcm 900 και πάλι είχε τον ίδιο ήχο! !!!Έκανε και ένα αφιέρωμα στον Hendrix στο τέλος. Κορυφαία στιγμή το cry for you,gone και παρά πολλά ακόμα.Βγάλαμε τις φωτός μας,μας υπέγραψε αυτόγραφα. Ωραίος τύπος.Να πάτε γιατί θα το μετανιωσετε.  :-X

Παίζανε 3άτομα και άκουγες ένα πολύ γεμάτο σύνολο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back