Gustavo Guerra...ενα παιδι που χαιρεται τη μουσικη.

Grey

Ενεργό μέλος
Πόντοι
63
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα

Υ.Γ. Οσο κι αν προσπαθω, δεν μπορω να θυμηθω αν εχω ακουσει καλυτερη μουσικη φραση τον τελευταιο καιρο απο αυτη που παιζει στο 0:43-0:51...

Καλη μας νυχτα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Guerra ειναι φοβερος παικτης!

Μου χουν πεσει τα σαγονια με κατι βιντεα του.

Και δεν ειναι μονο οτι παιζει παπαδες αλλα εχει και ψωμι το παιξιμο του.

Παιζει ωραια πραγματα.

Ίσως από τους λίγους (για να μην πω ο μόνος) αξιολογότατος που αναδείχθηκε από guitar idol.

Με ένα χαμόγελο χαραγμένο μόνιμα στο πρόσωπό του, παίζει απίστευτα πράγματα, περνάει καλά μ' αυτό, και κάτι ακόμα.

Δεν είναι μόνο ότι παίζει παπάδες (πολλοί το κάνουν άλλωστε, αν ανοίξεις Youtube θα βρεις απίστευτα παιξίματα), αλλά παίζει και με μαγκιά, δεν χώνει μόνο "τάπες" για να παίξει "τάπες" και να μείνουν όλοι με ανοιχτό το στόμα, έχει phrasing που σκοτώνει.

Αυτός πραγματικά παίζει μουσική.

fusiongtr είπε:
Με ένα χαμόγελο χαραγμένο μόνιμα στο πρόσωπό του

έχει phrasing που σκοτώνει

πραγματικά παίζει μουσική.
Τα ειπες ολα,φιλε μου...

Και που να δείτε και τα cover του καράφλα που έχει κάνει το παλιόπαιδο  ;D ;D ;D ;D

Πραγματικά εξαιρετικός παίχτης!! Ξεχώρισε στο guitar idol και έχει ανεβάσει πολλά και εξαιρετικά covers.... Να μην περάσει απαρατήρητο το ότι έχει μια τεράστια συλλογή από αρκετά καλές κιθάρες!!  ;) ;)

Εγω τον ''τσιμπισα'' απο την αρχη που εμφανιστηκε και απο τοτε τον παρακολουθω.

Πολυ καλος παικτης και οχι παπατζηλικια και δηθεν.

Τον γουσταρω με χιλια και σε covers και σε δικα του πραγματα.

Τον χασαμε για λιγο οταν πεθανε ο πατερας του αλλα επανηλθε...παντα με το χαμογελο :)

Κατα τα αλλα μακαρι να επαιζα και εγω ετσι...αλλα που ;D ;D ;D ;D

Μαπα...
toothpic.gif

hyperpanos είπε:
Και που να δείτε και τα cover του καράφλα που έχει κάνει το παλιόπαιδο  ;D ;D ;D ;D
Είδα μερικά...και έπαθα την πλάκα μου!  :o :o :o

Κανει και κατι αλλο,το οποιο κατα τη γνωμη ειναι αξιοθαυμαστο...Αν τυχει και πεσετε πανω σε καποιο απο τα μαθηματα που κανει στο you tube,δειτε με ποση υπομονη και σε τι(εκνευριστικα χαμηλη!)ταχυτητα δειχνει αυτο που παιζει,ετσι ωστε να το καταλαβει ακομα και ο ορισμος του αρχαριου...το τι θα το κανει βεβαια μετα ειναι δικη του υποθεση.Αλλα για ενα μουσικο με τις γνωσεις και τις ικανοτητες του Gustavo κατι τετοιο δειχνει ισως και την ποιοτητα του χαρακτηρα του...Αν εγω μπορουσα να παιξω σαν εκεινον,μαλλον θα συμπεριφερομουν σαν τον Τζουλιαν της Μαδαγασκαρης!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα