- Πόντοι
- 1
Please! Βοηθήστε γιατί είναι μεγάλη ανάγκη..
παιδια στο site απο τι ξερω απαγορευεται να μπουν link για παρανομο κατεβασμα.apos είπε:
Μπα μη το λες αυτο...ακομα θυμαμαι την ημερα πουχα στειλει μια παρτιτουρα guitar pro στον πληκτρα που παιζαμε παρεα (εγω ειχα αλλο κουρδισμα στην κιθαρα) και ενω με διαβεβαιωνε "ναι ρε τοχω μαθει, θα δεις θα βγει κλπ κλπ" παμε για προβα και παμε τα παιξουμε το κομματι και εγινε της μουρλης το πανηγυρι.... ;DNoIzY είπε:Ποιος τη γ :-X... την παρτιτούρα!! ;D
+1The philosopher είπε:Ξέρει κανείς αν διόρθωσαν όλα τα αδικαιολόγητα λάθη που είχε το προηγούμενο?
Νομίζω ότι το σοβαρότερο από όλα ήταν ότι τα bends αναγράφονταν μόνο στην ταμπλατούρα και ότι ό,τι διαφορετικό κούρδισμα και να έβαζες στην κιθάρα, στην παρτιτούρα έγραφε τις νότες που αντιστοιχούσαν στο standard tuning.Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αν δεις την τιμή του ψιλοδικαιολογούνται αλλά τόσες γενιές πια, φτάσαμε στην 6η.Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει...
Jasemeister είπε:Λογικά πρέπει να υπάρχει και μια λίστα με τις διαφορές της νεας έκδοσης στο site...
+100000wargasm είπε:http://www.guitar-pro.com/en/index.php?pg=product
Παντως ρε παιδια αν αυτος που εχει γραψει την ταμπλατουρα η την παρτιρουρα αντιστοιχα ειναι ακυρος σ'αυτα που γραφει,οσο και να αλλαξει το προγραμμα.........
Αυτο το λεω για κατι ταμπλατουρες guitar pro που εχω και τις ανοιγεις να τις μαθεις και ειναι αλλα νταλλον!!!!!!!!!!
;D ;D ;D