Guitar Pickups

gadlle

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Δεν ειναι καιρος ο καθε κιθαριστας να βρει τον τελειο προσωπικο του ηχο.

οι λυσεις ειναι πολλες και οικονομικες. ο καθενας μπορει να κανει το οργανο του να εχει ξεχοριστο ηχο αναλογα με τισ προτημησεις του. τι λετε και εσεις?

Δεν είμαι σίγουρος αν σε καταλαβαίνω φίλε μου, αλλά το ζητούμενο νομίζω είναι ότι πρώτα πρέπει να μάθει κανείς να παίζει "σωστά" και μετά να ψάχνει τον ήχο που του ταιριάζει...

Δεν διαφωνω σε καμια περιπτοση παιδια αλλα με ενα νεο φρεσκο ηχο εχεις αλλη αισθηση στο παιξημο σου

Σίγουρα, ειδικά αν έχεις βαρεθεί τον ήχο της κιθάρας σου, ή ψάχνεις κάτι άλλο στην τελική!

Πραγματικα υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια απο μαγνητες εκτος απο τις γνωστες μαρκες που πραγματικα δεν πιστευεις την ποιοτητα στον ηχο σου

Ισως να είναι καιρός! Ίσως και όχι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι διάλεξες λάθος τρόπο να διαφημιστείς!

σιγουρα δεν ειναι διαφημηση γιατι αυτο που κανω ειναι για την παρτη μου μονο. απλα μιλαμε γενικα για ηχο

Βρώμα η δουλειά όντως... :twisted:

Για ονόμασε μερικές μάρκες μαγνητών για να καταλάβουμε...Εσυ κατέληξες σε καμία;;

singlecoilex, τώρα και σε μέγεθος διπλού. Ανακουφίζει τα αυτιά, και κάνει τον μεσημεριανό ύπνο ανάλαφρο.

Εγω βασικα δεν καταλαβα το 1ο ποστ...ηταν ερωτηση?δηλωση?αφορμη για συζητηση? :roll:

Τι συζηταμε ακομα δεν εχω καταλαβει... :!:

Η διαφορά της κότας είναι ότι έχει ένα πόδι ακριβώς το ίδιο. 8)

Ποιός είναι ο μαγνήτης, πες μου ποιος είναι, έλα θα μου πειειειεις?

καλα δεν ηξερες δε ρωταγες? λαθος μερος για διαφημηση :lol: :lol:

Δεν ειναι καιρος ο καθε κιθαριστας να βρει τον τελειο προσωπικο του ηχο.οι λυσεις ειναι πολλες και οικονομικες. ο καθενας μπορει να κανει το οργανο του να εχει ξεχοριστο ηχο αναλογα με τισ προτημησεις του. τι λετε και εσεις?
Ωραια φετα.................... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Trending...

Νέα θέματα

Back