Και που το εμαθες τι κερδισες?δεν το ηξερα
Που είναι τo 1,50 φίλος?εεεε.....Superfunk είπε:και το ευρω σε τετοια χαλια (ΑΝ εχουμε ευρω ακομα...)
chrismes είπε:εχει καποιος αγορασει απο αυτο το site ? ???
Ακόμα και να αναφέρει κάτι τέτοιο, δεν μπορούν να ξέρουν αν θα πληρώσεις τελωνείο ή όχι γιατί απλούστατα δεν εξαρτάται από αυτούς. Μπορούν μόνο να υπολογίσουν τα μεταφορικά και αποκλίσεις τιμών λόγω διαφοράς στο VAT μεταξύ των κρατών και τέτοια.Little Rock n Roller είπε:παιδια μολις μπαινεις στο σαιτ λεει οτι υπολογιζει τους δαμσους μεταφορικα και ολα , και σου εγγυαται οτι δεν θα πληρωσεις τιποτα επιπλεον.
ναι αυτο το τσεκαρα και εγω εχει παρα πολυ λιγα προιοντα που στελνει ελλαδαAlchemist είπε:Ακόμα και να αναφέρει κάτι τέτοιο, δεν μπορούν να ξέρουν αν θα πληρώσεις τελωνείο ή όχι γιατί απλούστατα δεν εξαρτάται από αυτούς. Μπορούν μόνο να υπολογίσουν τα μεταφορικά και αποκλίσεις τιμών λόγω διαφοράς στο VAT μεταξύ των κρατών και τέτοια.
Κάτι ακόμα που παρατήρησα: αν έχετε επιλέξει την Ελλάδα σαν χώρα πλοήγησης στο site, θα διαπιστώσετε ότι είναι ελάχιστα (για τα δεδομένα του GC) τα προϊόντα που έχει διαθέσιμα προς αγορά. Αντίστοιχα, αλλάζοντας τη χώρα πλόηγησης σε United States, εμφανίζεται ο πλήρης κατάλογος του GC.
Άρα μικρό το όφελος my friends γιατί πολλά από αυτά που θα άξιζε να πάρει κανείς από την Αμερική (ακόμα και όταν το δολλάριο ήταν σε καλή τιμή) δεν είναι διαθέσιμα.
και εγω το ιδιο ειχα κανει.... ;Dchrismes είπε:;D ;D ;D[μαλλον δεν καταλαβες .. ;D το ξερω το site πολλα χρονια και μαλιστα μια κιθαρα μου ειναι αγορασμενη απο το G.C .εβαλα ενα ελληνα απο εκει να την παρει και να μου τη στειλει.
αυτο που ρωτησα ειναι αν εχει καποιος ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ κανει παραγγελια απευθειας !!!!!! ??? ???