Guiness guitar speed record - 600bpm!

L

latinangelgr

Guest
Last edited:
και μην αρχισετε να λετε....μα δεν ειναι μουσικη αυτο που παιζει ο τυπος ....δεν εχει feeling.....κτλ κτλ.....600bpm...ειναι απλα αδυανοητο!!!!!

Το προβλημα με αυτο το κομμάτι είναι όταν αρχίσει όντως και ακούγεται σαν το πέταγμα της μέλισας!

Μπραβο του. Θα μπορουσε να χτυπαει και το πρωτο μεροκαματο της πιατσας σαν μπουζουξης.

Ωραίο! Αλλά πράγματι ο τύπος δεν μπορεί να παίξει μουσική.Έχει κάποια improvisations στο youtube και είναι χαλια.

oselifer είπε:
Ωραίο! Αλλά πράγματι ο τύπος δεν μπορεί να παίξει μουσική.Έχει κάποια improvisations στο youtube και είναι χαλια.
+1

Δεν παει να πιασει και 1.000.000bpm, this sucks  :P

a_minor_clean_chords_solo_improv.mpg

Mαλλον οσο χρονια παιζει κιθαρα παιζει μονο το fly of the bumblebee και τιποτε αλλο. Φανταζεσαι δηλαδη τον Usain Bolt ενω τρεχει τα 100m σε 9.58'', να μη μπορει να περματησει και να θελει περπατουρα; ;D ;D ;D

Σε τέτοια ταχύτητα είναι δύσκολο να πεις αν ειναι όντως καθαρός η όχι,ειδικά με παραμόρφωση.Ο βραζιλιάνος εδώ όμως όντως το παίζει,έστω στη μισή ταχύτητα από αυτή που ισχυρίζεται ο παραπάνω ότι το παίζει:

Και ναι ειναι απαίσιος  αυτός στο πρώτο video στον αυτοσχεδιασμό.Δε λέω ότι είμαι καλύτερος,αλλά τουλάχιστον δεν παραδίδω μαθήματα.

latinangelgr είπε:
και μην αρχισετε να λετε....μα δεν ειναι μουσικη αυτο που παιζει ο τυπος ....δεν εχει feeling.....κτλ κτλ.....600bpm...ειναι απλα αδυανοητο!!!!!
ΟΚ έχεις δίκιο στο παραπάνω, αλλά νομίζω πως θα ήταν πιο σωστό να το παίξει χωρίς drive μπας και ξεκαθαρίσουμε καμιά νότα.. Απο τις πιο χαμηλές ταχύτητες του, δεν ξεκαθάριζα τίποτα. Πόσο μάλλον στις ψηλές. Δηλαδή ποιός είναι αυτός που θα κρίνει με αυτή την ασάφεια στις νότες, αν όντως το έχει καταρίψει το ρεκόρ;

asprados είπε:
ΟΚ έχεις δίκιο στο παραπάνω, αλλά νομίζω πως θα ήταν πιο σωστό να το παίξει χωρίς drive μπας και ξεκαθαρίσουμε καμιά νότα.. Απο τις πιο χαμηλές ταχύτητες του, δεν ξεκαθάριζα τίποτα. Πόσο μάλλον στις ψηλές. Δηλαδή ποιός είναι αυτός που θα κρίνει με αυτή την ασάφεια στις νότες, αν όντως το έχει καταρίψει το ρεκόρ;
Συμφωνω με οσα λες..ασ υποθεσουμε ομως οτι ειναι 70% καθαρο παιξιμο....σκεψου οτι το 99,999999999999999% των κιθαριστων δεν μπορει ουτε 5 νοτες να παιξει, εστω και βρωμικα σ'αυτη την ταχυτητα..

Ααααα οχι, όλα κι όλα... με τέτοιο βρώμικο ήχο, το παίζω κι εγώ... :P ;D

Ενας φιλος μου ειχε παιξει στα 599 αλλα μετα αρπαξε φωτια η κιθαρα και στη συνεχεια αυτος, θεος σχωρεστον. Δεν προνοησε να παρει μια υδροψυκτη....

Ικανότατος.

Αυτό όμως είναι το πέταγμα της μέλισσας....με ζεμπρινγκ εξάτμιση και τσίτα το γκάζι στον πισινό της. αχ...9 λεπτά έχασα ρε (*&^*(&^ μου! (το βίντεο της 2ης σελίδας).Στο πρώτο,δεν φοράει ζεμπρινγκ η μέλισσα....πρέπει να έχει και καταλύτη...

χάλασε το κασσετόφωνο και μασάει την κασέττα... παιδιά, έτσι ακούγεται. Μπράβο του που μπορεί να ακούει τον εαυτό του... Εγώ έχασα 3 λεπτά γιατί δεν άξιζε πεισσότερα... :-\

Όλα τα λεφτά είναι η ταμπέλα πίσω από τον shredder του πρώτου βίντεο. Αποκαλύπτεται στο 4:32.  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα