καλά έκανες και το πρότεινες και να το παίξεις. Και το προηγούμενο ήταν καλό, το 4 από ότι θυμάμαι.
Εγώ ένα περιμένω. Που άκουσα για το REMAKE του CRYSIS 1
Ελπίζω να είναι το ίδιο ακριβώς με καλύτερα γραφικά σαν σενάριο.
Είναι από τα παιχνίδια που έχω τελειώσει και το είχα ευχαριστηθεί, το ζούσα για την εποχή, επαναστατικό.
Πρόσφατα το φόρτωσα πάλι στο νέο σύστημα που το τραβάει φουλ με freesync πάνω απο 100fps και είναι μαγεία εικόνας, ήχου και gameplay ακόμα και τώρα, παρόλα τα χρόνια του.
Αλλά δεν έχω κουράγιο να το τελειώσω, θέλει μήνα με το ρυθμό μου σε δύσκολο mode.
Αλλά άμα βγει το remake και είναι ίδιο όμως, μην αρχίσουν προσθήκες χαζές, θα το ξανατερματισω.
Το ζω και είναι αυτά που γουστάρω, μεταξυ ταινίας PREDATOR και ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ στρατιωτικών και πολιτικών με εξωγήινους.
Ποοοοοοοοοοοοοοοοοοολύ ξύλο.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Επίσης ωραίο soundtrack και εφφε.
@Nikos Aravanis άμα το αντέχει το σύστημά σου ή παίζεις σε κονσόλα, δοκίμασε το το warzone παντως, δωρεάν είναι.
Είναι πολύ καλό. Χαμός γίνεται, άμα γουστάρεις FPS θα το γουστάρεις και γρήγορο online.
Μιλάμε τα παίζεις, είσαι στην τσίτα, με τα εφφε άμα στην πέσουν ή είναι καμπερωμένοι πουθενά μιλάμε παθαίνεις καρδιακό από τα μπαμ. Τινάζομαι μιλάμε, την ακούω.
Πολύ καλό.
Όποιος θέλει να το δοκιμάσει.
50 εκατομμύρια παίχτες έχει φτάσει και συνεχίζει.