Groovesquad - Billy Cobham's "Running"

Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι κανει ο οργανιστας με τα ποδια του;

Κενταει; ;D ;D ;D

Ακριβως!! ;D ;D

Επειδη τον ξερω τον Μιχαλη (πολυ καλος μουσικος :) ) παιζει μπασο με τα ποδια του.Ειναι απο τους λιγους στην Ελλαδα που ξερει να παιζει με την πεταλιερα μπασο!

Οσον αφορα την μπαντα ειναι μια απο τις φορες που δικαιολογειτε το ονομα σας( Groovesquad!!)

Θα μπορουσατε να παιξετε και κατι πιο δυσκολο απο τον Billy Cobham (πχ.Red Baron !)

Εχετε την ικανοτητα πιστευω!!Καλη συνεχεια  8) 8)

Μουσικάρες όλοι.

Συγχαρητήρια.

Ένα δεν μου άρεσε: το wah σε όλο το κομμάτι. Χαλάει τη φρασεολογία. Θα προτιμούσα τον straight forward ήχο του original.

(Επίσης είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε καλύτερη λήψη θα ακούγαμε άλλο - ακόμα καλύτερο - κομμάτι)

Πολύ καλοί και οι τρεις, respect όμως στον πληκτρά! Βρέστε έναν μπασίστα βρε παιδιά δεν το λυπάστε το παλικάρι......Το wah κι εμένα με ξένισε λίγο, αλλά περί κολοκυθόπιτας.....

Δυσκολο να βρεις μπασιστα (μη επαγγελματια ) που να μπορει να παιξει αυτο το στυλ ανετα !!

Εκτος και το κανουν και για την οικονομια της μπαντας (λεω εγω τωρα !!) :D

pericles είπε:
Εκτος και το κανουν και για την οικονομια της μπαντας (λεω εγω τωρα !!) :D
 Μπα, ο Alter φαίνεται φραγκάτος...... ;) ::) ;D

cigaret13 είπε:
 Μπα, ο Alter φαίνεται φραγκάτος...... ;) ::) ;D
Ήταν το στήσιμο της μπάντας τρίο από την αρχή, αν και εφέτος σκεφτόμαστε και για φωνη

521270_3766745003891_264596586_n.jpg

Τα άκουσα όλα .Πολύ όμορφα βίντεο,πολύ καλές μονάδες !! Καλοπαιγμένα όλα και με ωραία αισθητική στους ήχους σας.

Και μια προσωπική τοποθέτηση ,τελείως περι ορέξεως .

Για μένα ,από τα βίντεο που είδα "you don't deliver the message" .Δηλαδή τι θέλω να πω. Καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλετε να περάσετε στο κοινό ,σε τι mental state να το μπάσετε .Τα παίζετε όλα πολύ όμορφα και είστε ένας κι ένας,αλλά εν τέλη σε μένα δεν με διαπέρασε η μουσική .Για παράδειγμα το video teaser (πάλι με q4) που είχες ανεβάσει από ένα άλλο σου project (organ trio ) από ένα στουντιάκι μέσα,με διαπέρασε. Το είχα αφήσει να παίζει στο repeat και έμπαινε μέσα μου η μουσική. Με πήγατε στην εποχή που θέλατε να αποδώσετε,σας άκουγα όπως θα άκουγα ένα κομμάτι jimmy smith ας πούμε.

Τελείως προσωπική άποψη,στα όρια του "δεν χρειαζόταν να το γράψω" .

Όλα πολύ καλοπροαίρετα κι επειδή γουστάρω τις μουσικές σας και σας παρακολουθώ .!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back