Grooveshark - μια τεράστια συλλογή μουσικής online

Evilnye

Μέλος
Πόντοι
36
http://listen.grooveshark.com/

Ακόμα το ψάχνω αλλά φαίνεται να έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα, και μπορείς να ψάχνεις είτε συγκεκριμένα για καλλιτέχνες πλήρη δισκογραφία, ή να βάζεις το stream ραδιοφωνάκι σε διάφορα είδη. Φυσικά οι κατηγορίες που έχει είναι πολύ γενικές, οπότε οι εναλλαγές σε κομμάτια μπορεί να είναι και λίγο βάρβαρες :D

Δίνει επίσης τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου προφίλ, είτε ως ακροατής, οπότε και να φτιάχνεις τις playlist σου, ή προφίλ ως καλλιτέχνης και να ανεβάζεις τις δουλειές σου με διάφορες δυνατότητες προώθησης.

Πριν 1-2 βδομάδες το ανακάλυψα και έχω καεί τελείως! έχει δίσκους που καιρό έψαχνα και δεν έβρισκα με τίποτα! :o 8)

if_it_is είπε:
Πριν 1-2 βδομάδες το ανακάλυψα και έχω καεί τελείως! έχει δίσκους που καιρό έψαχνα και δεν έβρισκα με τίποτα! :o 8)
Μα ναι. Δεν ξέρω γιατί έτυχε τόσο άφωνης υποδοχής στο φόρουμ...

super!thanx Evilnye..

τελικά,το πήρες ζεστά το θέμα αντικατάστασης του myspace  8) :)

hadgi είπε:
super!thanx Evilnye..

τελικά,το πήρες ζεστά το θέμα αντικατάστασης του myspace  8) :)
Δεν μπορεί να είναι αντικαταστάτης του Myspace αυτό. Διότι δεν μπορώ να έχω νέα από τις μικρές μπάντες, πχ λάιβ ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες επιλέγουν να μου ανακοινώσουν.

Αλλά τα σπάει όντως ;D

Μερσί.  :)

Του δίνεις είδος ξεκινάει. Μόλις ''στραβώσει'', διαλέγεις επόμενο από τις λίστες popular ή όποια άλλη και ''ισιώνει''.

Καλό. 8)

Δείχνει ότι θα είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα μετά το αδικοχαμένο Pandora. Ευχαριστούμε πολύ!

Μηπως πρεπει να κανεις αναβαθμιση στον explorer  σου;

Τα ιδια μου κανει και μενα. :'(

Trending...

Νέα θέματα

Back