gregg - βαλς

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Θα ηθελα λιγο την προσοχη σας.

Οι ικανοτητες μου στο συγκεκριμενο οργανο ειναι μαλλον ανεπαρκεις, αλλα χαιρομαι παρα πολυ να παιζω και ενιοτε να γραφω.

Ειναι ενα μικρο και οχι συνεπες σε καποια φορμα κομματακι σε 3/4 (ισως και βαλς - ο τιτλος ειναι για πρακτικους περισσοτερο λογους)

Η μελωδια οφειλεται σε μια φιλη και ειναι αφιερωμενη σ'αυτη.

Θα ηθελα τους σχετικους του φορουμ αν θελουν να σχολιασουν και επι οποιων τεχνικων ζητηματων νομιζουν πως αξιζει. Εν προκειμενω το παιξιμο εχει καποιες ηθελημενες καθυστερησεις στο tempo γιατι σκεφτομουν οσο επαιζα και εν μερει το κομματι ειναι αυτοσχεδιαστικο.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την ακροαση παιδια.

Χρονια πολλα.

Γρηγορης.

waltzf#.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mου αρεσει....δεν ξερω βεβαια αν διεκδικεις δαφνες πρωτοτυπιας, καθως ειναι πολυ δυσκολο κατι τετοιο ειδικα με αυτο το υφος. Θα μπορουσε να ειναι καποια νυχτερινη του Chopin. Και παλι like παντως.

Οχι δαφνες προτωτυπιας σε καμμια περιπτωση.

Το πιανο τωρα πια γεμιζει ευχαριστα (ή δυσαρεστα) καποιες ωρες μεσα στη βδομαδα αν ειμαι τυχερος.

Αυτο που διεκδικω με αυτο ειναι 3:21 ευχαριστα λεπτα καποιου που θα το ακουσει.

Θενκς.

Γιατί ρε συ Gregg ανεπαρκείς οι γνώσεις σου ? Σε μένα πάντως (που δεν είμαι διπλωματούχος πιανίστας  :) ) μου ακούγεται πολύ όμορφο !

Να τα, τα κρυμμένα ταλέντα :) Γρηγόρη υπέροχο.

Σας ευχαριστω απο καρδιας για την ακροαση και για τα καλα σας λογια παιδια.

Σε νιώθω ρε Γρηγόρη ..... δεν είναι υπέροχο να μπορείς που και που να εκφραστείς μέσα απ'το βασιλιά των οργάνων ? τι ωραίο που είναι το άτιμο  :)  όταν μπορώ και βρίσκω χρόνο το τιμάω κι εγώ και πολλές φορές με βρίσκει το πρωί με τ'ακουστικά στ'αυτιά .

όμορφο το βαλσάκι , ταξιδιάρικο  ;) 

Πολύ όμορφο κομμάτι και με θέματα που κάτι θυμίζουν αλλά δεν τα έχεις ξανακούσει. Τα συγχαρητήριά μου για το συνθετικό μέρος! :)

Όσο για την εκτέλεση, ομολογώ ότι ένας σχολαστικός ακροατής θα καταλάβαινε ότι υπάρχει ένα μικρό "κόμπιασμα" σε αρκετά σημεία, ενδεχομένως βέβαια να οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοσχεδιάζεις και σκέφτεσαι όσο παίζεις.

Η πρότασή μου είναι ότι θα ήταν καλό να δουλέψεις λίγο σε αυτές τις ηθελημένες καθυστερήσεις του tempo για να ακούγονται πιο σωστά μέσα στη μελωδία και στα γρήγορα riff του δεξιού χεριού, σου βγαίνουν πολύ μονοκόμματα ενώ είμαι σίγουρος ότι μπορείς να τα παίξεις πιο ομαλά αν σταντάρεις λίγο τα δάχτυλά σου.

Επειδή όμως εγώ δεν είμαι σχολαστικός και με δεδομένη την κιθαριστική ιδιότητα του εκτελεστού, δεν μπορώ παρά να δηλώσω εντυπωσιασμένος από τη δεξιότητα πάνω στα πλήκτρα. Μπράβο gregg, το 'χεις και ας μη θέλεις να το παραδεχτείς...

Ωραίο και γεμάτο συναίσθημα. Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά.

Πάντα τέτοια φίλε Gregg

@ Blue

@alchemist

@panouhl

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την ακροαση και την κριτικη. Να'στε καλα :)

Χρονια πολλα σε ολους με μια δημιουργικη χρονια και παλι!

gregg

:)

Γρηγόρη,

Το κομμάτι είναι πολύ όμορφο πράγματι! Το θέμα είναι πολύ ωραίο! Και η αρμονική κίνηση δουλεύει πολύ καλά.

Αυτό που λείπει, συνθετικά, θα έλεγα είναι η πιο πολύπλοκες συγχορδίες. Για την ώρα το κρατάς χωρίς ούτε να βάζεις 7ες. Ο Chopin, πχ, του αλλάζει τα φώτα, ακόμη και όταν παραμένει σε I - V συνέχεια. Και η μελωδική σου κίνηση σηκώνει κάτι τέτοιο, είναι η αλήθεια, αφού έχεις πολλές ξένες νότες, αλλά δε στηρίζονται από την αρμονία και καταλήγει λίγο 'άδειο' σε κάποια σημεία.

Το παίξιμό σου δε με χαλάει, καθόλου μα καθόλου μπορώ να πω. Καταλαβαίνω αυτά που λέει ο Αντρέας, αλλά και πάλι, ταιριάζει με το κομμάτι το υπέρμετρο ρουμπάτο. Εγώ από την άλλη θα έκανα κάποια 'παρατήρηση' για τις δυναμικές. Αλλά και πάλι, από μικρόφωνο, για να βγάλεις τις δυναμικές (και μάλλον είναι ψηφιακό το πιάνο, εεε; ), δε μπορεί κανείς να κρίνει.

In all, εξαιρετικό κομμάτι! Σε ευχαριστούμε που μας το μοιράστηκες! :)

Σ'ευχαριστω πολυ Νικολα για την ακροαση!

Το πιανο ειναι οντως digital ;)

Σχετικα με την αρμονια, εχεις δικιο, θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο ενδιαφερουσα με μερικες πιο πολυπλοκες συγχορδιες.

Καλη χρονια φιλε μου, ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα.

συμφωνώ με τον Alchemist για το κόμπιασμα

στο ρυθμικό, όμως είναι πολύ ωραίο και σαν μελωδία

και σαν ατμόσφαιρα, μου θυμίζει ωραία πράγματα

με λίγη βελτίωση θα σκίζει

@aggelos

@takis

Σας ευχαριστω πολυ για την ακροαση παιδες. Να'στε καλα :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back