"Green Book" το είδατε; Όχι; ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 565
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,548

Την είδα πρόσφατα (χθες).

[SIZE=12pt]Η ταινία μου άρεσε πολύ, καλογυρισμένη , κυλάει πολύ ευχάριστα και[/SIZE][SIZE=12pt]  [/SIZE][SIZE=12pt]o[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]Viggo Mortensen έγινε το είδωλο μου .[/SIZE]

[SIZE=12pt]Φυσικά και ο Mahershala Ali είναι πολύ καλός ως Dr. Don Shirley.[/SIZE]

[SIZE=12pt]Ομολογώ (και ντροπή μου) ότι το έργο του [/SIZE][SIZE=12pt]Shirley[/SIZE][SIZE=12pt] δεν το ήξερα.[/SIZE]

[SIZE=12pt]Από την ταινία έμαθα για το [/SIZE][SIZE=12pt]album[/SIZE][SIZE=12pt] του «Orpheus in the underworld» του 1956 , και αμέσως μου μπήκε να το πάρω σε ….βινυλιο.?[/SIZE]

[SIZE=12pt]Λογάριαζα χωρις τον ξενοδόχο….και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό :[/SIZE]

Μόνο στα 103,50 USA $

[SIZE=12pt]Ευτυχώς βρέθηκε ένας ΛΕΒΕΝΤΗΣ στο [/SIZE][SIZE=12pt]Youtube[/SIZE][SIZE=12pt] και μπόρεσα να τον ακούσω και με ένα γενναίο [/SIZE][SIZE=12pt]rip[/SIZE][SIZE=12pt] γράφηκε πλέον σε κασσετούλα και την ακούω [/SIZE][SIZE=12pt]anytime[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]anywhere[/SIZE][SIZE=12pt]. :classic_biggrin: [/SIZE]

[SIZE=12pt]Μου[/SIZE][SIZE=12pt]  θύμισε ο [/SIZE][SIZE=12pt]Shirley[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt](που δεν τον ήξερα ξανά ντροπή μου) πολύ [/SIZE][SIZE=12pt]Howard[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]Riley[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]και [/SIZE][SIZE=12pt]Keith[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]Tippett[/SIZE][SIZE=12pt], τους οποίους γουστάρω τα μάλα. [/SIZE]

[SIZE=12pt]Για τον δίσκο εδώ:[/SIZE]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φανταστική ταινία. Έπαιξαν φοβερά και ο Viggo και ο Ali.

Κάτσε ρε συ, ποτέ κυκλοφόρησε σε VHS το Green Book και το αγόρασες;

:classic_biggrin:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back