Grace 101 pre

Aiolos είπε:
Ειναι πάρα πολυ καλός προενισχυτης!!! Εχω δουλεψει με τον 201. Πολυ διαυγής και αχρωματιστος. Επίσης ειναι και πάρα πολύ καλό DI.
Φιλαράκι Aiolos μήπως παίζει και από εσένα κάποιο δείγμα για να

έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα του τι εστί grace 101 αν και όλο

και πιο πολύ κλίνω προς την αγορά του από όσα reviews

διαβάζω...  ;D ;D ;D

Να επισημάνω βέβαια ότι ζήτησα από την εδώ αντιπροσωπεία,

την athensproaudio να τον δοκιμάσω και απλά μου είπαν ότι είναι

αδύνατο... Κρίμα καθώς άλλες εταιρίες (όπως πχ το bonstudio και

ο Νάκας) σου δίνουν αυτή τη (στοιχειώδη) δυνατότητα :'(

Πάλι καλά που υπάρχουν και τα φόρουμ αλλιώς....  :-\

Αυτό έλειπε. Pro audio και να θες να τα ακούσεις κιόλας...... ::) ::) ::) ::) Καλά δηλαδή τι ακριβώς είπαν; Όχι διότι τι;

athensproaudio είπε:
Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε άμεσα. Θα οργανώσουμε μελλοντικά event (όπως το demo day αύριο 12.00-17.00 στο Athens Mastering) που θα συγκρίνουμε προενισχυτές.
Από την άλλη όμως έλαβα μια ιδιαίτερα αναλυτική περιγραφή καθώς είμαι ανάμεσα σε UA 610 και

Grace Design m101:

Οι προενισχυτές που αναφέρεις είναι εξαιρετικοί αλλά και πολύ διαφορετικοί.  Ο Grace 101 είναι  ένας απο τούς καλύτερους προενισχυτές στο κόσμο ανεξάρτητα απο τιμή.

Ο ήχος του είναι αληθινός , δεν συγχωρεί, πολύ γρήγορος με τρομερή τονική ισσοροπία. Οι Universal Audio έχουν πολύ γοητευτικά μεσαία  που θυμίζουν υλοποιήσεις και ήχους δεκαετίας 60-70.

Και οι  δύο είναι μια κλάση τουλάχιστον  καλύτεροι απο τον  Focusrite.

Κανονικά θα έπρεπε να πάρεις και τούς δύο για να διαλέγεις πηγές. Ίσως ο Grace 101  σαν προενισχυτής αναφοράς να είναι πρώτη επιλογή για να αποτελεί μέτρο σύγκρισης με τους άλλους.

Επίσης με ένα αχρωμάτιστο  mic-pre  είναι πιο εύκολο να γράφεις πολλά κανάλια και να  έχεις πιο φυσικό ήχο γιατί με έναν χρωματισμένο mic-pre έχεις ένα χρώμα που όσο και γοητευτικό να είναι

το "παντρεύεσαι"  σε κάθε κανάλι.
Σημειώνω ότι όπου focurite εννοείται ο twin track pro που έχω και

θέλω να αντικαταστήσω.

Trending...

Νέα θέματα

Back