Η Κατερίνα είναι αριστερά? Ωραία κοπέλα. ;Dfreerock1974 είπε:Φουζιε,εδω ειμαι με την Κατερινα σ ενα διαγωνισμο στεγνου ξυλου στην Καλαματα.
Aπό το comBrassiere.fusiongtr είπε:Αλλά γιατί εσύ (δεξιά) φοράς σουτιέν? ;D ;D
Από τα booster το 'παθες?;D ;D
fusiongtr είπε:Από τα booster το 'παθες?;D ;D
Oχι,ειχα αλλο πεταλι γι αυτα..Aπό το comBrassiere.![]()
Ενοχλει που εχω περαση και χωρις μανατζερ φιλος?fusiongtr είπε:Στις εκατό σελίδες θα ανοίξουμε ''God damn'' Νο2 ?![]()
Σε ποιόν θα τα εισηγηθείς βρε? Αφού ο λόγιερ έχει πλέον άλλη daytime job. He is searching for video strippers.freerock1974 είπε:Ενοχλει που εχω περαση και χωρις μανατζερ φιλος?
Θα εισηγηθω ασφαλιστικα μετρα μου φαινεται...![]()
Θα παρω ντο Γκουγια.Λεφτα υπαρχουν.fusiongtr είπε:Σε ποιόν θα τα εισηγηθείς βρε? Αφού ο λόγιερ έχει πλέον άλλη daytime job. He is searching for video strippers.![]()
Να 'ρθω να σας μαζεύω τα καλώδια? Να σας φτιάχνω καφέδες? Ότι θέλετε.freerock1974 είπε:Οσο για τις strippers,ειχα και γω τα τυχερα μου σημερα.Ειχα παρακληση απο θηλυ να συμμετασχει σε βιντεο του...Λακη! ;D
Μιλαω σοβαρα.
Ο πρωην μανατζερ ξερει.![]()
![]()
Tωρα που το λες,θα εκτιμηθεις πολυ σ αυτο το ρολο συμφωνα με το W.A.F.fusiongtr είπε:Να 'ρθω να σας μαζεύω τα καλώδια?
Και ο,τι ελεχθη ως περιγραφη ητο αληθες 100%.Nestoras είπε:Και ο νυν.![]()
freerock1974 είπε:Και ο,τι ελεχθη ως περιγραφη ητο αληθες 100%.
9 με αριστα το 10 και combrassiere Tαυγετος.![]()
![]()
Αυτα ειναι ευρωπαικα.fusiongtr είπε:Πούδρα man? ;D ;D ;D
... για να γυαλίζω και να φαίνονται τα μούσκουλά μου (δικέφαλοι, τρικέφαλοι, δελτοειδείς, μέγιστος ραχιαίος, τετρακέφαλοι, κλπ) αφού ξουρίσω τες θριξ, σε αγώνα bodybuilding!freerock1974 είπε:Από το ρήμα «ψιμυθιώ» = αλείφω με ψιμύθια, φτιασιδώνω πρόσωπον,κορμί