- Πόντοι
- 36
God damn dude, you did it again. 8)
Το hammondάκι τα σπάει.
Το hammondάκι τα σπάει.
αυτο που μου τη..σπαει...theoctapus είπε:Το hammondάκι τα σπάει.
Λες ε?ρε που είναι το δεύτερο cd οοοεεεεοοοο ??
Γιατι εισαι ΠΕΝΤΑΤΟΝΙΚΙΑΡΗΣ αγορι μου,οπως ολοι μας..εμένα το σόλο στην αρχή με τρέλανε και προς το τέλος με χάλασε λίγο κάτι .
Ρε μην το τρομαζεις το μωρο...προχτές έβαλα στο γιο μου Παπαδόπουλα και γούσταρε![]()
![]()
Όταν ακούω εγω όλη μέρα : ''σχήματα έχει το βαζάκι , τρίγωνο κι αστεράκι , τετράγωνο κύκλος καρδιά , ας παίξουμε παιδιά '' είναι καλά δηλαδής ?freerock1974 είπε:Αστο να ζησει ηρεμα νηπιακα χρονια.. ;D
Χαζομπαμπα 8) GVT MULE ειπες αγαπητε ;Για τσεκαρισε στα videos .kostas80 είπε:Όταν ακούω εγω όλη μέρα : ''σχήματα έχει το βαζάκι , τρίγωνο κι αστεράκι , τετράγωνο κύκλος καρδιά , ας παίξουμε παιδιά '' είναι καλά δηλαδής ?
ρε gov't mule και στα καπάκια παπαδόπουλα λέμε να μάθει ...... πάει κιόλας ταμάμ η αλλαγή ;D ;D ;D
και πολύ το άργησες ρε σοβαρά τώρα ... εγω νόμιζα ότι το 'βγαλες και δε πήρα χαμπάρι λόγω απουσίας .
Eιδες το παιδι?Συμβαλλει στο να ζησεις ηρεμα ωριμα χρονια..kostas80 είπε:Όταν ακούω εγω όλη μέρα : ''σχήματα έχει το βαζάκι , τρίγωνο κι αστεράκι , τετράγωνο κύκλος καρδιά , ας παίξουμε παιδιά '' είναι καλά δηλαδής ?![]()
Εκατερωθεν...Εμεις τα εχουμε πει πολλες φορες Σταυρο .
''Go find yourself'' νομίζω λέειNestoras είπε:Επ' τι λες στο 4.01-4.02; Τι;
Μπορει να λες οτι δεν εισαι οπαδος του ειδους Σαμ-αφου γουσταρεις Stones ομως δεν εισαι μακρια(στο ιδιο RnR καζανι βραζει κι ο Παπ)-αλλα τα ειπες αριστα.samy paraga είπε:Tο κατέχεις εξίσου καλά με τους αλλοδαπούς συναδέλφους σου.
Έχω κρατήσει φυσικά σε περίοπτη θέση το sinner και το ακούω τακτικά.
Aμα ο ανθρωπος εχει θετικη ενεργεια...Lord_Goumis είπε:''Go find yourself'' νομίζω λέει;D
Με ρωτουσε ενας συμφορουμιτης τις προαλλες...Ρε τα ξαδέλφια ,
Έχω κρατήσει φυσικά σε περίοπτη θέση το sinners και το ακούω τακτικά ,καθότι αυτό πλησιάζει περισσότερο στα γούστα μου![]()
Να πω την αληθεια,οταν εγραφα το σολο και βγηκε αυτη η ,να την κανει ο Θεος,φιουζονια,τον σκεφτομουνα.. ;DΣε λιγο ερχεται και ο Φουζιος και με τα σολα που παιξες Σταυρε θα ναι μαινομενος.
;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Ακούω και Κιθ Ρίτσαρντ άμα λάχει , εντάξει τώρα φάρδυνε ο ορίζοντας ? ;D ;D ;D
;D ;D ;DNestoras είπε:Σταύρο να βάλουμε κανα μπαλετάκι, γιατί ο άλλος μας ρίχνει μια σελίδα.![]()
Άστο στο Νέστορα ,γιατί εσύ Σταύρο βάζεις κορτσούδια δεύτερο χέρι απ το σωλήνα και στο τέλος θα τα κάνεις χειρότερα .Ο Κοζάνης χρησιμοποιεί αυθεντικά κομμάτια ,μόνο ο Νέστωρ μπορεί να σε σιάξει σ' αυτή τη κρίσιμη καμπή της καριέρας σου. Αφήσου στα χέρια του και μη μιλάς ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D
Για να συνεργαστω με μπαλετακι,πρεπει πρωτα να κανουμε οντισιον.
Χριζεσαι Προεδρος της κριτικης επιτροπης...;D
Ballet Dancer Upskirt - Funny
Θα τον φαμε,δε μπορει... ;D