- Πόντοι
- 16
εχει βγει εδω και αρκετο καιρο στις αγγελιες προς υιοθεσια...pla.g είπε:Την δεξία θα ήθελα να την υιοθετήσω ;D
Thanks. Εχω ήδη αδερφακι δυστυχως. Δεν υπαρχει αλλη θεσηθες να με υοθετησουν οι γονεις σου να γινουμε αδερφακια να μοιραζομαστε τα παιχνιδια σου??? κουκλες ολες τους...!!
αμα ειναι ορφανη, στειλτην σε μενα να μη σου ειναι βαρος, να εχει και αδερφακια. Εχω και μια Fender να κανουνε παρεα.SteveB είπε:ελπίζω η ορφανή squire μου σιγά σιγά να αποκτήσει αδελφάκια...Της συμπεριφέρομαι πάρα πολύ καλά κ δεν θέλω να μου γίνει κακομαθημένη ^^
Κοιτα Μάνο, είναι η πρώτη μου Custom Shop Gibson. Η κιθάρα έχει τρομερό ήχο. Δεν συγκρίνεται με τις Les Paul παραγωγής... Πολυ ομορφη απο κοντα, και γενικα πολυ προσεγμενη. Δε νομιζω οτι εχει bone nut.πολυ ομορφες φιλε pureanalog..
Εντυπωσεις απ την Slash? μ ενδιαφερει η συγκεκριμενη αν κ δεν την εχω δοκιμασει ποτε... στο nut πλαστικο εχει ή κοκαλο?
χμμ..ναι, θυμαμαι που ρωτουσες που μπορεις να τσεκαρεις les paul custom στη θεσσαλονικη... να φανταστω οτι δεν την πηρες απο εδω ετσι?.. πολυ ομορφη παντως...pureanalog είπε:Κοιτα Μάνο, είναι η πρώτη μου Custom Shop Gibson. Η κιθάρα έχει τρομερό ήχο. Δεν συγκρίνεται με τις Les Paul παραγωγής...
Δεν σφάξανε! Μετά δεν θα έχω παιδιά! Έρχονται τα αδερφάκια της, όταν αποφασίσουν μερικοί αποκλειστικοί αντιπρόσωποι να σταματήσουν κάνουν νάζια κ να μου τα στείλουν ^_^pureanalog είπε:αμα ειναι ορφανη, στειλτην σε μενα να μη σου ειναι βαρος, να εχει και αδερφακια. Εχω και μια Fender να κανουνε παρεα.
Πούλησες και την φωτογραφική μηχανή? ;Dffmakis είπε:αλλά δεν θα βαλω φωτογραφίες λόγω της οικονομικής κατάστασης.
Μαραθώνιε άστα, για φαγητό θα τρώω τις κιθάρες μου ;Dmarathon είπε:Πούλησες και την φωτογραφική μηχανή? ;D
Οι περισσότερες δικές μου είναι partcaster, και ως γνωστόν, δεν έχουν καμμία αξία (πέραν της "παιχτικής" τους)...ίσως αναγνωριστούν μετά θάνατον (από πείναffmakis είπε:εσύ με τις τελε καλα θα περάσεις ;D
Χαχαχαmarathon είπε:Πούλησες και την φωτογραφική μηχανή? ;D
Αν και μοιαζουν μεταξυ τους,οπως γραφεις και εσυ η καθε μια ειναι ξεχωριστη.εγω πρωσοπικα εχω μια LP STUDIO faded,αλλα αν διαλεγα μια απο τις δικες σου,θα διαλεγα του slash αλλα θα την προτιμουσα με pickup covers.φωτο εχω μονο αυτη και βαριεμαι να βγαλω αλλη(λειπουν αλλα 3 μπασα και 1 μια κιθαρα):pureanalog είπε:
πρωσοπικα μου αρεσουν μονο οι τρεις πανω,εμφανησιακα τουλαχιστον !!!frunobulax είπε:Πάνω σειρά απο αριστερά:
Nik Huber bolt-on custom - Fender american deluxe stratocaster (με bare knuckle pu's) - Rockinger Telecaster
Κάτω σειρά απο αριστερά:
Duesenberg Starplayer Mike Campbell - Peavey T60 (1979) - Gibson Sg (1971)
8)![]()