- Πόντοι
- 16
Γεια σας παιδια, θελω τις γνωμες σας για την συγκεκριμενη καμπινα. Γενικα σκεφτομαι να αγορασω την πρωτη μου καμπινα και δεν εχω και καμια σοβαρη ιδεα για καμπινες και χρειαζομαι την βοηθεια σας. ευχαριστω..
Σωστό,αλλά θέλει Marshall γι΄αυτό δεν του πρότεινα κάτι άλλο.gdevelek είπε:για vintage ήχο με έμφαση στα καθαρά θα εξέταζα οπωσδήποτε και τι έχει να προσφέρει η fender και τα eminence...
Και που θα την...παιζεις την...4 Χ 12 ? στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ? ;Daggelos_blues είπε:εχω εναν laney lc30 και θελω καπως vintage ηχο. οχι metal η μοντερνο. για καλα καθαρα ουσιαστικα την θελω. ειναι καλη επιλογη?
Κοίτα αν ΔΕΝ μένει σε πολ/κία και δεν έχει σκοπό να την έχει αποκλειστικά αλλά να έχει και κάποιον μικρό combo (για το 90% του χρόνου του... ) δεν είναι κακή επιλόγή.Αν τώρα δεν ισχύουν τα παραπάνω και την αγοράσει,ε τότε θα τη δούμε σύντομα στις αγγελίες... ;DSuperfunk είπε:Και που θα την...παιζεις την...4 Χ 12 ? στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ? ;D
aggelos_blues είπε:εχω εναν laney lc30 και θελω καπως vintage ηχο. οχι metal η μοντερνο. για καλα καθαρα ουσιαστικα την θελω. ειναι καλη επιλογη?