- Πόντοι
- 38
Εγώ πάντως έδωσα το ARIA Pro II (ευτυχώς το πήρε δικός μου άνθρωπος) και κράτησα το πουπουλάκι EKO BR5 Custom.
Μαθητουδι μου ο Βαγγελακης...φοβερο το Aria...εφτιαξε και το προβληματακι που ειχε με τον μαγνητη(τελικα προβλημα στα ηλεκτρονικα ητανε)studio54GR είπε:Εγώ πάντως έδωσα το ARIA Pro II (ευτυχώς το πήρε δικός μου άνθρωπος) και κράτησα το πουπουλάκι EKO BR5 Custom.
Είναι άταστο με flat φυσικά 5άρι κι κυριολεκτικά πουπουλο.warwickplayer είπε:Το EKO σαν μπασακι λεει?
Με φλατ χορδες το εχεις?
Δηλαδη ρε παιδια αν ειναι βαρυ το warmoth και το καθε warmoth η Suzi Quatro που επαιζε με ripper τι να πει?? Μηπως τελικα χρειζομαστε λιγο γυμναστικη? Συγνωμη που το λεω αλλα ας μην ξεχναμε πως οταν ειμαστε αγυμναστοι ειναι πολυ λογικο μετα απο καποια ωρα να εχουμε ενοχλησεις,πονους στη μεση στον ωμο κτλ.Μην τα ριχνουμε ολα στα μπασακια ομως.Ας αφησουμε τα μπριζολακια,και τις μπυρες στην ακρη να κανουμε καμια γυμναστικη και θα δειτε ποσο ποιο ευκολα θα βγαινει το 3ωρο και χωρις πουπουλο μπασακι...studio54GR είπε:Είναι άταστο με flat φυσικά 5άρι κι κυριολεκτικά πουπουλο.
Κάτι τέτοιο ας πούμε?space_cowboy είπε:να κανουμε καμια γυμναστικη και θα δειτε ποσο ποιο ευκολα θα βγαινει το 3ωρο και χωρις πουπουλο μπασακι...
Τα Warmoth σωματα μπορουν να ειναι οσο ελαφρια ή βαρια θες εσυ αφου ειναι custom parts.space_cowboy είπε:Δηλαδη ρε παιδια αν ειναι βαρυ το warmoth...