- Πόντοι
- 38
Με το Space 1999 και κάτι άλλα έπαθα μυωπία μικρός ;D
Eάν βάλετε και το Starcraft μέσα (που περιμένουμε τη επόμενη version εδώ και 10 χρόνια > >)...μέσα και εγώ...
[ Αν εννοείς το game – γιατί είμαι φανατίκλα του- είναι έτοιμο, αλλά αυτοί οι λάκηδες στην Blizzard αναβάλουν συνέχεια το release, πάντως θα το δούμε μέσα στο ’10… ]
Κράτα μια πισινή...φοβάμαι μην περιμένουμε άλλα 10 χρόνια...Terry RoscoeBeck5 είπε:Αν εννοείς το game – γιατί είμαι φανατίκλα του- είναι έτοιμο, αλλά αυτοί οι λάκηδες στην Blizzard αναβάλουν συνέχεια το release, πάντως θα το δούμε μέσα στο ’10…
Σου λέω είναι σιγουράκι... Έχω δει και demo και είναι πολύ καλό. Ήταν να το βγάλουν τέλη του '09, αλλά άλλαξαν το market plan συν κάποια τελευταία μπαλώματα που έκαναν στο online gaming...marathon είπε:Κράτα μια πισινή...φοβάμαι μην περιμένουμε άλλα 10 χρόνια...
Να σου την πω την αμαρτία μου: Εξεπλάγην που ο σεβάσμιος Marathon είναι fan του είδους…Jasemeister είπε:Έχουμε κι dedicated Starcraft II thread ;D
Jasemeister είπε:Έχουμε κι dedicated Starcraft II thread ;D
Από τότε τους βρίζουμε...Τρελό ξεθάψιμο...ρε γμτ πάνε 2 χρόνια ;D η Blizzard έχει ταλέντο στο να μας τα κάνει τσουρέκιους...πρέπει να είναι και όλοι άτριχοι
Καλά, τρελός είσαι? Έφτασα level 30 στο μονό του Warcraft...τώρα παίζω μόνο 3vs3, δεν έχω χρόνο για πρωταθλητισμό ;DΝα σου την πω την αμαρτία μου: Εξεπλάγην που ο σεβάσμιος Marathon είναι fan του είδους…
Nαι για να δούμε...για να γίνει ένα σωστό 3D, η προεργασία ξεκινάει από τα stoyboards, και γίνεται επιτούτου κινηματογράφηση σε διαφορετικά επίπεδα, bluescreen και μετά ένθεση...κλπ...Terry RoscoeBeck5 είπε:Τα καλά νέα: Τα Star Wars πάνε για 3D release... Για να δούμε...
Δυστυχώς δεν έχω δει το Crusade και πρέπει να το τσεκάρω. Για το φινάλε του BSG θα σου πω μόνο τούτο: Δες το γρήγορα... Θα πάθεις μεγάλη πλάκα...O Moore έγραψε το απίστευτο φινάλε!ndnikola είπε:Επίσης φαν του (νέου) BSG. Αν και δεν έχω ακόμη τελειώσει τον τελευταίο κύκλο.
Και φυσικά αγαπάμε babylon 5, από τις πιο ολοκληρωμένες τηλεοπτικές σειρές που έχω δει ποτέ. Έχει αλήθεια δει κανείς το Crusade? Αν ναι, εντυπώσεις?
υ.γ. το βίντεο θα το δω στο σπιτι!