Αν σε τσακωσουν θα λεμε,αυτο το μπρατσο εχει dots 300ων ευρω.?Θα γράψω κωδικός 6 και θάρθω με το ποδήλατο
Για να γλιτώσεις τυχόν πρόστιμο, να κυκλοφορείς με το χέρι απλωμένο έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου! Αν σε σταματήσουν θα πεις ότι έχεις βγάλει βόλτα το γεράκι και περιμένεις να επιστρέψει για να το πας σπίτι!Ακόμα γελάω Diyers?
Ελα να σε δώκω κατι κατάμαυρα εβένινα για να μη ξανασυμβεί?
Θα γράψω κωδικός 6 και θάρθω με το ποδήλατο σε σακουλάκι αποστειρωμένο?
θάρθω με το ποδήλατο ...
να κυκλοφορείς με το χέρι απλωμένο έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου ....
Αυτά τα λες γιατί δεν ξέρεις που μένει ο Νάσος και που ο Θάνος!Μάλιστα.
Κι άμα ασούμε σκάσει έλεγχος, θα πεις ...
Κυρ αστυνόμε μου, εγώ βγήκα με το ποδήλατο, αλλά επειδής ασούμε έβγαλα και το γεράκι βόλτα, έβγαλα το χέρι έχω από το παράθυρο του αυτοκινήτου ....
Όχι μόνο γλιτώνεις το πρόστιμο, αλλά εξασφαλίζεις δωρεάν στέγη και τροφή για κάμποσο καιρό στο Δρομοκαΐτειο.
Είναι ωραία εκεί, έχει πράσινο, ησυχία, και θα μπορείς να βγάζεις και το γεράκι βόλτα όποτε θέλεις.
Ελα ρε μια ευθεία 26 χιλιόμετρα μονο?η θα πάει από φυσικά αίτια!
Ελα ρε μια ευθεία 26 χιλιόμετρα μονο?
απο που ? αν επιτρεπεται....Βρηκα αυτο το router bit που εχει 4 μαχαιρια και κοβει χωρις καψιματα.
Νασο,λουστρο εριξα μονο στην ταστιερα και το χεντστοκ. Εχω δοκιμασει και το αναποδο (πρωτα ταστα και μετα λουστρο) και δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα γιατι επρεπε να χαραξω μετα τα ταστα με κοπιδι,χωρια το βερνικι που επρεπε να βγαλω απο τα ταστα.Πρώτα λούστρο μετά Τάστα
γιατί?