Eνα τρακ κιθαρας γραφτηκε μια και εξω το υπολοιπο ειναι ενα backing το οποιο το πειραξα λιγο στο lοgic. Η κιθαρα ειναι ειναι μια Gigliotti Custom , που παρεπιπτοντως ειχε χορδες 09 46 κατι που δυσκολεψε αρκετα το παιξιμοΜανώλης Χναράκης είπε:Δεν μας ενδιαφέρουν τα της κάμερας.
Η μουσική μας ενδιαφέρει.
Πες μας και δυό λόγια για το playlist (όργανα - μουσικούς).
Εδώ είναι το backing.Μανώλης Χναράκης είπε:Εντάξει, το παίξιμό σου όλα μιά χαρά - ωραία.
Αλλά, το backing δεν είναι δικό σου; Έτοιμο είναι; Από που το πήρες;
Νόμιζα ότι και το backing ήταν δικό σου ή το γράψατε παρέα με άλλους ή το προγραμμάτισες τέλος πάντων.
Thanks 8)ffmakis είπε:
Τίποτα δεν βάζει. ;DΕίναι η "ψυχή" του παίκτη.FatalV είπε:...τι βάζετε στα δάχτυλά σας; ;D
Οπωσδήποτε ναι, αλλά τι να πω... ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Τίποτα δεν βάζει. ;D
Είναι η "ψυχή" του παίκτη.
να πείς τι καλά ακούγονται οι ενισχυτές του Μάκη...FatalV είπε:Οπωσδήποτε ναι, αλλά τι να πω... ;D![]()
Είσαι βαλτός..δεν εξηγείται.. ;Dmarathon είπε:να πείς τι καλά ακούγονται οι ενισχυτές του Μάκη...
πάνε αγόρι μου στα δίπλα θέματα που κάνουν χαβαλέ...FatalV είπε:Είσαι βαλτός..δεν εξηγείται.. ;D
Off άσε φίλος πάει... έπεσε το μακρύ χέρι του νόμου ;Dmarathon είπε:πάνε αγόρι μου στα δίπλα θέματα που κάνουν χαβαλέ...
Είναι και η κιθάρα και το παίξιμο του Κώστα.marathon είπε:να πείς τι καλά ακούγονται οι ενισχυτές του Μάκη...
tίποτα άλλο? ;D ;D ;Dffmakis είπε:Απο ενισχυτές παίζει ο Custom Audio CAE3+Se κανάλι 2 vox και πάει στο return του VHT super 30 Bittbull,καμπίνα Matamp 1/12 μεσα στο issolation box , Sm57 και λίγο delay απο το Roctron Intellifex.
Που πάμε βρε Ανέστη εσύ κι εγώ με τα σαχλόφωνα? Έχουμε μείνει πολύ πίσω.marathon είπε:tίποτα άλλο? ;D ;D ;D