E ναι όταν είναι μπροστά οι κάμερες.... 8) ;Dmkm είπε:Τελικά γίνεται πολύ δουλειά στο χέρι...
Λές ε!!fleamail είπε:E ναι όταν είναι μπροστά οι κάμερες.... 8) ;D
Ναι αλλά τι μηχανήματα…. Vintagila, η πρέσα που δίνει το σχήμα στα σώματα ήταν από το Kalamazoo, από την δεκαετία του ’40…mkm είπε:Λές ε!!
Πάντως αν εξαιρέσεις όλη την ξυλουργική εργασία που πιθανότατα θα γίνεται αποκλειστικά από μηχανήματα (καλύτερα κιόλας) έχουν πολλές εγκαταστάσεις και μηχανήματα που θέλουν χέρι, όπως βαψίματα, buffers, ηλεκτρικά, κλειδιά, τελική συναρμολόγηση κλπ
Πως λέγεται αυτό το χρώμα Ηλία? Πολύ ωραιότερο απο το ''παππουδέ'' vintage sunburst.elavd είπε:
ολες οι κιθαρες (ακομα και οι φθηνες κινεζικες) ετσι φτιαχνονται,μηχανημα που να ενωνει το μπρατσο και το σωμα και που να βαφει μονο του δεν εχει βρεθει ακομα.Δεν τα περίμενα ούτε αυτά.
Εμένα το χρώμα μου φαίνεται ότι είναι το light burst. Αλλά μπορεί να με μπερδεύει και ο φωτισμός...bihlas87 είπε:Πως λέγεται αυτό το χρώμα Ηλία? Πολύ ωραιότερο απο το ''παππουδέ'' vintage sunburst.
Δε νομίζω να υπάρχει λευκό pickguard, μάλλον είναι το προστατευτικό αυτοκόλλητο στο pickguard.το λευκό pickguard
Μήπως cherry burst?spy είπε:Thanks for the videos!
Εμένα το χρώμα μου φαίνεται ότι είναι το light burst. Αλλά μπορεί να με μπερδεύει και ο φωτισμός...