Gibson les paul studio 2012 demo?

harros

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα καλο demo για την καινουρια les paul studio 2012?

geodimitri είπε:
Όταν λες demo τι εννοείς; Κάποιο review (κριτική) στο youtube;
οχι review,απλα καποιος που να παιζει την κιθαρα

Έχω αυτή

http://www2.gibson.com/products/electric-guitars/les-paul/gibson-usa/les-paul-studio-silverburst.aspx

αλλά μοντέλο 11... δεν έψαξα τις διαφορές που μπορεί να έχει αλλα αν σε ενδιαφέρει, είσαι Αθήνα και κερνάς καφε (  ;D ) .... βρισκόμαστε να την ακούσεις και να τη δείς..

Πολύ ωραίο όργανο πάντως και σε σχέση με μια traditional ενός φίλου δεν έχει τεράστιες διαφορές....

edit: Για αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν την πουλάω!! :)

ναι...ίσως και καμία..νομίζω μόνο διαφορετικό chamberring έχει η δικία μου..

ωραία finishing το vintage sunburst... δεν υπήρχε όταν την πήρα εγώ αλλίως θα το χτύπαγα με κλειστά μάτια... κανείς για ανταλλαγή ??  ;D

gadget είπε:
Έχω αυτή

http://www2.gibson.com/products/electric-guitars/les-paul/gibson-usa/les-paul-studio-silverburst.aspx

αλλά μοντέλο 11... δεν έψαξα τις διαφορές που μπορεί να έχει αλλα αν σε ενδιαφέρει, είσαι Αθήνα και κερνάς καφε (  ;D ) .... βρισκόμαστε να την ακούσεις και να τη δείς..

Πολύ ωραίο όργανο πάντως και σε σχέση με μια traditional ενός φίλου δεν έχει τεράστιες διαφορές....

edit: Για αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν την πουλάω!! :)
χαχα δεν ειμαι αθηνα,και το ανοιξα αυτο το thread επειδη ουτε και εγω βρηκα κατι στο youtube,μονο reviews.Ευχαριστω για τις απαντισεις.

harros είπε:
Ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα καλο demo για την καινουρια les paul studio 2012?

οχι review,απλα καποιος που να παιζει την κιθαρα
Και τι θα καταλάβεις;

Το καλύτερο είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να τη δοκιμάσεις ο ίδιος. Γιατί πέραν του ωραίου ήχου που μπορεί να ακούσεις σε ένα βίντεο (τα οποία εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι και πολύ), πρέπει να δεις αν σε βολεύει στο παίξιμο.

ειμαι αριστεροχειρας  8)
Δεν υπάρχει πρόβλημα.  ;)

Για να την ακούσεις βάλε τον πωλητή να σου παίξει, και για να δεις άμα κάθεται καλά στο χέρι και σε βολεύει πάρε την λίγο στα χέρια και δοκίμασε (παίξε κάτι στις μπάσες χορδές), ίσα να δεις άμα είναι βολική.  ;)

geodimitri είπε:
Δεν υπάρχει πρόβλημα.  ;)

Για να την ακούσεις βάλε τον πωλητή να σου παίξει, και για να δεις άμα κάθεται καλά στο χέρι και σε βολεύει πάρε την λίγο στα χέρια και δοκίμασε (παίξε κάτι στις μπάσες χορδές), ίσα να δεις άμα είναι βολική.  ;)
Οτι να ναι

Οτι να ναι
Γιατί ό,τι να 'ναι. Δεν είναι μια καλή λύση και για να ακούσει την κιθάρα και να τη δοκιμάσει αν "κάθεται" καλά στα χέρια του; Εκτός φυσικά εάν βρει σε κάποιο μαγαζί τη συγκεκριμένη κιθάρα για αριστερόχειρες.

geodimitri είπε:
Γιατί ό,τι να 'ναι. Δεν είναι μια καλή λύση και για να ακούσει την κιθάρα και να τη δοκιμάσει αν "κάθεται" καλά στα χέρια του; Εκτός φυσικά εάν βρει σε κάποιο μαγαζί τη συγκεκριμένη κιθάρα για αριστερόχειρες.
Το ιδιο ειναι να παιξεις με μια κιθαρα και το ιδιο ειναι απλα να την χουφτωσεις?

Δεν θα μπορέσει να παίξει κάτι στις μπάσες χορδές; Στο κάτω κάτω το πρότεινα σαν λύση ανάγκης εάν δεν βρει κιθάρα για αριστερόχειρα.  :)

Το ιδιο ειναι να παιξεις με μια κιθαρα και το ιδιο ειναι απλα να την χουφτωσεις?
Σίγουρα δεν είναι το ίδιο, συμφωνούμε απόλυτα σ' αυτό. Μακάρι να βρει μια αριστερόχερη να δοκιμάσει.

καλά....το χρώμα είναι κουκλί...

αλλά εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι πως με τίποτα δεν θα δινα 1200Ε χωρίς να είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος πως με καλύπτει...

και αν δεν την δοκιμάσες εκτεταμένα (ούτε καν χούφτωμα...) πως θα είσαι σίγουρος?? ;D

harros είπε:
ειμαι αριστεροχειρας  8)
Περαστικά.  8)

Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά άσε τα...demo του..."σωλήνα",πήγαινε στους κυρίους του Bon Studio πες τους χαίρετε,είμαι αριστερόχειρας και θέλω να δοκιμάσω όσες "αριστερές" Studio έχετε.

Αν πας και με μετρητά στο (αριστερό) χέρι,θα...ψυχανεμιστείς μία ιδιαίτερη προθυμία εκ μέρους τους να σε εξυπηρετήσουν... ;D

Αν επιλέξεις τη "λύση Τhomann" σου εύχομαι...καλές ζαριές!  8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back