οχι review,απλα καποιος που να παιζει την κιθαραgeodimitri είπε:Όταν λες demo τι εννοείς; Κάποιο review (κριτική) στο youtube;
χαχα δεν ειμαι αθηνα,και το ανοιξα αυτο το thread επειδη ουτε και εγω βρηκα κατι στο youtube,μονο reviews.Ευχαριστω για τις απαντισεις.gadget είπε:Έχω αυτή
http://www2.gibson.com/products/electric-guitars/les-paul/gibson-usa/les-paul-studio-silverburst.aspx
αλλά μοντέλο 11... δεν έψαξα τις διαφορές που μπορεί να έχει αλλα αν σε ενδιαφέρει, είσαι Αθήνα και κερνάς καφε ( ;D ) .... βρισκόμαστε να την ακούσεις και να τη δείς..
Πολύ ωραίο όργανο πάντως και σε σχέση με μια traditional ενός φίλου δεν έχει τεράστιες διαφορές....
edit: Για αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν την πουλάω!!![]()
harros είπε:Ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα καλο demo για την καινουρια les paul studio 2012?
Και τι θα καταλάβεις;οχι review,απλα καποιος που να παιζει την κιθαρα
Δεν υπάρχει πρόβλημα.ειμαι αριστεροχειρας 8)
Οτι να ναιgeodimitri είπε:Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Για να την ακούσεις βάλε τον πωλητή να σου παίξει, και για να δεις άμα κάθεται καλά στο χέρι και σε βολεύει πάρε την λίγο στα χέρια και δοκίμασε (παίξε κάτι στις μπάσες χορδές), ίσα να δεις άμα είναι βολική.![]()
Γιατί ό,τι να 'ναι. Δεν είναι μια καλή λύση και για να ακούσει την κιθάρα και να τη δοκιμάσει αν "κάθεται" καλά στα χέρια του; Εκτός φυσικά εάν βρει σε κάποιο μαγαζί τη συγκεκριμένη κιθάρα για αριστερόχειρες.Οτι να ναι
http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_studio_2012_wr_ch.htmπόσα χιλιάρικα κάνει η εν λόγω κιθάρα?
Το ιδιο ειναι να παιξεις με μια κιθαρα και το ιδιο ειναι απλα να την χουφτωσεις?geodimitri είπε:Γιατί ό,τι να 'ναι. Δεν είναι μια καλή λύση και για να ακούσει την κιθάρα και να τη δοκιμάσει αν "κάθεται" καλά στα χέρια του; Εκτός φυσικά εάν βρει σε κάποιο μαγαζί τη συγκεκριμένη κιθάρα για αριστερόχειρες.
Σίγουρα δεν είναι το ίδιο, συμφωνούμε απόλυτα σ' αυτό. Μακάρι να βρει μια αριστερόχερη να δοκιμάσει.Το ιδιο ειναι να παιξεις με μια κιθαρα και το ιδιο ειναι απλα να την χουφτωσεις?
Περαστικά. 8)harros είπε:ειμαι αριστεροχειρας 8)