- Πόντοι
- 16
Καλα το βigsby επιβαλλεταιfuzzywoo είπε:Αν ρωτάς εμένα, θα μ άρεσε να της βάλω ένα bigsby και να την έχω για ακριβώς αυτό που είναι: μια κιθάρα ανάμεσα σε jazzbox και thinline.
υπαρχει στον thomann απο οτι εψαξα.fuzzywoo είπε:Εν τω μεταξύ τσέκαρε αν βγαίνει και ένα custom μοντέλο που έχει έβενο ταστιέρα (μεγάλη πολυτέλεια στην όψη, κατα τ' άλλα εγώ δεν βρίσκω διαφορά από τον παλλίσανδρο).
ειναι το πιο φ8ηνο μοντελο της σειρας es και για αυτο ρωτησα την γνωμη σας γιατι μου φανηκε περιεργο. αυτη με εβενο βεβαια ειναι λιγο τσιμπημενη.fuzzywoo είπε:είναι όντως περίπτωση στην φάτσα, και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι και πανάκριβη..
αυτο ειναι που με ξενερωνει γιατι δεν νιωθω ανετα γενικα σε αυτα τα μαγαζια :/Φοβάμαι ότι Αθήνα δεν την έχω δει, πάρε τηλέφωνο τους.. συνήθεις υπόπτους (Καγμάκη, Guitar Store) και που ξέρεις.
κοιτα οχι μονο για αυτο.fuzzywoo είπε:Καταλαβαίνω τι εννοείς.. Υπάρχει κλίμα επειδή οι περισσότεροι πάνε ν ακούσουν εκεί και μετά αγοράζουν Γερμανία.. Σίγουρα δεν τους αδικώ (ούτε τους μεν ούτε τους δε), για μένα αν η διαφορά είναι μικρή αγοράζω Ελλάδα, αν είναι χαώδης προσπαθώ να παζαρέψω, και εάν ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν γίνεται παζάρι, δυστυχώς.. τζογάρω και παραγγέλνω χωρίς δοκιμή. Μέχρι στιγμής είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τυχερός και ό,τι έχω πάρει απ έξω χωρίς δοκιμή είναι όπως το φανταζόμουν. Βέβαια είναι άγχος..
Όχι.Superfunk είπε:Εχει τον ιδιο ηχο με την ES 335 & ειναι και ποιο ομορφη
με 180 ευρω τους βαζεις στην φθηνοτερηspy είπε:Να σημειώσω ότι η 137 Classic έχει μαγνήτες 490R και 498T ενώ η (ακριβότερη) 137 Custom έχει 57 Classic.
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αν και αυτο το single cutaway μου αρεσει παρα πολυ ;DΌχι.![]()