Καλησπερα φιλε,
εισαι αρκετα σκληρος σε αυτα που λες,απλα εχεις παρεξηγησει λιγο καποια πραγματα.Το ποστ
δεν ειχε επιθετικο χαρακτηρα(απλα εγινε λιγο χαμος με τα σχολια) και εγινε απο μελος της μπαντας μιας και απο καποια Live που εχουμε κανει εχουμε παρει παρα πολυ καλες κριτικες και επισης απο το γεγονος το οτι εχω κανει γνωστο το οτι διαπραγματευομαι με την Shrapnel Records του Mike Varney.Ηταν λαθος μου να αναφερω κατι τετοιο γιατι ειναι κατι πολυ τρελο για τα ελληνικα δεδομενα.Ζηταω συγνωμη για το αν ηταν καπως προκλητικο το ποστ αλλα θα ανεβασω εγω αλλο υλικο που ελπιζω να δικαιολογει την σταση του μελος του συγροτηματος αλλα και τον ιδιο τον Mike Varney.Το υλικο που εχω στειλει στην Shrapnel λεγεται Dissarmory και ειναι κιθασιστικο Duo σε συνεργασια με ενα πολυ καλο φιλο και αριστο κιθαριστα μουσικο.Το λινκ
http://www.reverbnation.com/dissarmory
Λυπαμαι που ακουω παντως τετοιου ειδους σχολια απο την στιγμη που δεν εχεις ακομα σφερικη και ολοκληρωμενη αποψη για μενα.
Ειμαι αρκετα προσγειωμενος και εχω συνειδηση το τι γινεται στον κοσμο απο κιθαριστες.Ο καθενας κανει οτι μπορει και μπορει να εχει κατι διαφορετικο που μερικοι το βλεπουν.Με κρινεις πολυ σκληρα απο ενα Βιντεο που εχει κακο ηχο στην κιθαρα μιας και δεν εχω εξοπλισμο ειναι με λιγο gain και πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις κατι με πολυ λιγο GAIN και να ακουγεται ετσι,συνηθως πολοι κιθαριστες ακουγονται καλοι(ψαρωτικοι) μονο και μονο απο τον ηχο τους που ειναι φωτια και με πολη gain κλεβοντας πενες με λεγκατο και τετοια.Αμα ησουν πιο ψημενος στην φαση θα καταλαβαινες την δυσκολια του βιντεο που δεν παβει να ειναι ενας αυτοσχεδιασμος και οχι κατι fix.Μερικες φορες βγαινει κατι μελοδικο αλλες κατι πιο Raw που και αυτο εχει αλλη χαρη.
Παντως να σαι καλα παντως γουσταρω να ακουω ολες τις αποψεις ειτε αρνητικες ειτε θετικες.Θα επανελθω οταν βρω χρονο με υλικο και περιμενω τα σχολια σας.
Ευχαριστω